Un ten fără imperfecțiuni

Am tot spus-o și repetat-o: machiajul tenului este ACEL pas care nu poate fi sub nicio formă omis! Iar pentru acesta ne trebuie instrumentele adecvate… În vizorul obiectivelor: noul fond de ten catifelat al Sephora, cu formula sa lichidă dar la fel de ușor de aplicat precum un fond de ten compact. Și un anticearcăn de calitate înaltă, care sub textura sa ușoară ca pana, disimulează o textură fluidă și suplă, care acoperă perfect cearcănele, ridurile fine și micile imperfecțiuni, făcându-le să dispară.

#iwokeuplikethis. Sau aproape așa…

Fond de ten catifelat – Strălucire și finish natural – „zero compromisuri” - Din rândul bunelor idei inspirate din Coreea vă prezentăm… Acest nou fond de ten „catifea” de la Sephora! Un produs pe cât de practic, pe atât de inteligent, care aplică cu un singur gest pe piele exact cantitatea de produs necesară, asigură o acoperire naturală, personalizabilă după dorință, și lasă tenul proaspăt și luminos.

Formula sa concentrată într-o textură catifelată care combină prospeţimea și strălucirea unui fond de ten lichid cu latura practică a unui format compact.

Gestul inovator de aplicare care constă în tapotarea produsului cu un burețel specific, microaerat, ce permite aplicarea cantităţii precise de produs necesar. Textura sa, după ce este aplicată delicat pe piele, se contopește instantaneu cu aceasta. Acoperirea se face progresiv, fiind astfel mai bine stăpânită. Rezultatul: un machiaj fără nicio delimitare și cu o textură invizibilă.

Formula sa ultra-lichidă, îmbogățită în pigmenți, conferă un luciu natural, estompează porii pielii și o hidratează, datorită unui derivat de acid hialuronic și datorită extractului de Albizia.
Există în 6 nuanțe.
Wonderful Cushion - Fond de ten catifelat. Strălucire și finish natural. Produsul poate fi achizitionat din magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod