TERRACOTTA LIGHT de la Guerlain - un alt nume pentru strălucirea soarelui!

Care crezi ca este secretul femeilor care se mandresc cu un ten radiant, sarutat de soare? Exista un singur raspuns: TERRACOTTA!  In 1984, Guerlain creeaza prima pudra bronzanta, Terracotta, ce avea sa revolutioneze istoria produselor cosmetice. Un succes ce dainuie de peste 30 de ani, Terracotta este cea mai vanduta pudra bronzanta din lume. 1 produs vandut la fiecare 25 de secunde!  In 2018, Guerlain iti prezinta o noua pudra Terracotta Light, ce beneficiaza de o formula imbogatita cu ingrediente active pentru ingrijirea pielii.

Mai mult decat o pudra bronzanta, Terracotta este un produs magic pentru frumusete, un accesoriu intim, secret, care ofera femeilor incredere in sine si le permite sa se simta instantaneu mai frumoase si seducatoare.
Avand ca inspiratie razele stralucitoare ale soarelui, particulele fine de perle din formula invaluie tenul in radianta.Noua generatie de pudra bronzanta se reinventeaza, pentru a oferi un nou aspect natural si irizant, in doar 3 secunde!Un nou design ce permite o eroziune omogena si aceeasi stralucire pana la terminarea pudrei.

6 Armonii ce ofera pielii prospetime, tonuri de roz si coral, pentru un rezultat cat mai natural.Ce promite noua pudra Terracotta Light? Texturi ultra delicate si un nou complex de ingrijire energizant: cocktail de minerale si vitamine, C& E, ce protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si poluarii.
Daca pana acum nu te-a convins pudra Terracotta, si iti doresti un ten radiant, sarutat de soare, trebuie sa incerci Terracotta Light! Descopera noile nuante infuzate cu pigmenti solari si invaluie-ti pielea cu parfumul discret de ylang-ylang si flori de portocal. O adevarata incantare! Bucura-te de toate beneficiile Terracotta: feel the sun, feel good, feel beautiful! Produsul se va lansa in magazine incepand cu luna martie. Pret aproximativ, 248 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod