Esprit Libre- colectia Meli Melo primavara – vara 2018

Esprit Libre este numele colectiei Meli Melo de primavara – vara 2018 si dezvaluie o selectie de piese vestimentare si accesorii cu tenta telurica, ce abunda in nuante delicate si texturi organice. Una dintre temele Esprit Libre este stilul Boho Chic, in care texturile organice de in si bumbac ale bluzelor oversized brodate se alatura moliciunii jachetelor impletite din mohair in nuante stinse de bej, roz prafuit si visiniu palid, accentuate de coliere suprapuse si bratari groase argintii si aramii.

Impreuna, acestea alcatuiesc tinute lejere, mangaiate de briza si trezesc dorinta unei plimbari cu picioarele goale prin nisip, pe plaja, ca o evadare in vacanta, la malul marii, in sunet de valuri.

Costumele de baie cu imprimeuri vegetale, ce acopera intreaga paleta de verde si vireaza spre culori vibrante (rosu, portocaliu, violet, turcoaz), accesorizate cu cercei din pene de paun impodobite cu strasuri, impreuna cu brosele-insecte oversized puncteaza exotic colectia Meli Melo SS18. Palariile din paie cu ciucuri simpli sau multicolori aduc o nota jucausa intregii colectii.

Nota de eleganta basic a colectiei Esprit Libre este data de piesele statement negre, fie ca sunt costume de baie one-piece, fie rochii de voal si dantela lungi si vaporoase, care, completate cu sandale romane aurii si multe bijuterii metalice auriu-stins, alcatuiesc tinute casual-chic perfecte pentru inceputul de vara.

Cercei oversized cu ciucuri si elemente metalice, bratari cu aplicatii in culori pastel, feminine, coliere formate din siraguri de lanturi, lungi dar si la baza gatului, sunt doar o parte din tabloul perfect conturat de  accesoriile din Meli Melo SS18 Collection pentru intampinarea primaverii.

Piesele din colectia Esprit Libre Meli Melo SS18 se gasesc, din 9 martie, in magazinele Meli Melo precum si online pe melimelo.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod