Solutii practice impotriva caderii parului

Potrivit statisticilor de specialitate, 7 din 10 oameni au probleme cu caderea parului. Rarirea podoabei capilare afecteaza peste 50% dintre femei iar peste 80% dintre acestea  declara ca parul fin si fara volum le afecteaza viata de zi cu zi.

Exista mai multi factori care cauzeaza pierderea parului: ereditatea, stresul, bolile endocrine, anumite medicamente. Indiferent de cauza, este clar ca pierderea si subtierea parului are un  impact psihologic puternic in randul femeilor.

Din pacate, adesea, in astfel de cazuri,  nu se mai poate recapata podoaba capilara de odinioara.

La fel se intampla si in cazul alopeciei cauzate de factori genetici. Transplantul de par este o solutie, insa una foarte costisitoare si de lunga durata. Din fericire, exista si solutii la indemana oricui: Extensiile de Par si Perucile.

Extensiile de Par, Perucile si Perucile Partiale sunt ideale pentru persoanele care au parul rar si subtire sau au suferit de pierderea parului. Acestea va ofera o solutie imediata si aproape permanenta. Pentru achizitionarea si montarea de extensii si peruci, BELHER iti ofera servicii complete: magazin online si fizic pentru achizitionarea de extensii, peruci si aparate de coafat, consiliere in achizitionare, servicii de montaj pentru extensii si peruci, precum si servicii de coafat profesionale.

Mai multe detalii pe site sau in magazinul fizic si in Studioul Belher aflate in aceeasi locatie: Bucuresti, sector 2, Bd. Pache Protopopescu, nr. 6, parter.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod