Solutii anti-ageing pentru un chip fara cusur

Imbatranirea, stresul si expunerea la soare sunt factori care duc la imbatranirea prematura a tenului. Pielea nu se mai poate regenera, se subtiaza si isi pierde din elasticitate, ridurile devin treptat mai evidente si expresia faciala se schimba. Pentru o reintinere a tenului se pot efectua tratamente care suplinesc cantitatea de acid hialuronic ce se gaseste in straturile pielii.  

Filerele de umplere compenseaza pierderea acidului hialuronic, care este prezent in mod natural in pielea noastra.

Aceasta molecula de umplere a liniilor este capabila sa absoarba de 1000 de ori volumul sau in apa, de aici si efectul de umplere si netezirea pielii. Filorga ofera o gama de patru produse pe baza de acid hialuronic - Fine Lines, Universal, Lips si Volume. Pentru ca nevoile tale evolueaza, produsele Filorga au rezultate durabile, dar nu si permanente, atat cat sa permita fiecaruia sa-si poata corecta aspectul. Injectarile cu Filorga dureaza in jur de 15 minute per sedinta si imediat dupa aceea iti poti relua relua activitatile zilnice fara nicio contraindicatie.

Pentru potentarea rezultatelor obtinute in urma tratamentelor realizate in cabinetul medical, Filorga vine in ajutorul tau cu produse profesionale pentru acasa, care pot fi folosite inainte, in timpul si dupa injectari.
Gama Skin Perfusion vizeaza pielea imbatranita prematur, lipsita de vitalitate si stralucire, obosita, flasca si cu pete.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod