Adu natura în baia ta cu Cameleonia!

Într-un sezon în care foşnetul frunzelor uscate şi decorul natural în tonuri tomnatice ne atrage într-un tablou pitoresc, Cameleonia îşi aduce natura în cel mai relaxant loc: baia. Colecţia de faianţă artizanală Mika este propunerea de decor pentru o baie reinventată, unde pereţii nu sunt limite, ci spaţii în care natura şi creativitatea se îmbină, creând dintr-o încăpere simplă un loc spectaculos, o măiestrie a designului interior.  

Imaginează-ţi cum la sfârşitul unei zile reci de toamnă, petrecută în agitaţia cotidiană, te retragi într-un loc liniştit, unde te aşteaptă o baie caldă, cu spumă, iar decorul în culori plăcute, cu un design inspirat din natură, însufleţeşte spaţiul.
Colecţia de faianţă artizanală Mika aduce această poveste în viaţa ta.

Îmbinând tradiţia cu designul contemporan, Cameleonia creează prin colecţia Mika o nouă poartă către decorurile interioare care reinventează spaţiile şi conduc privitorul într-o atmosferă plăcută, confortabilă, dar în acelaşi timp nouă, cu un uşor accent futurist.

Colecţia Mika cuprinde două variante de formă şi de combinaţii cromatice, care să devină opţiuni perfecte pentru decoruri deosebite, indiferent de preferinţe. Însă, tema comună este natura, care devine imortalizată şi simbolizată perfect, pentru a putea fi adaptată oricărui spaţiu.

Trădând sursa de inspiraţie organică, plăcile ceramice au formă rotundă cu diametrul de 9 cm şi sunt pictate manual cu teme de inspiraţie florală.
Motivul grafic apare pictat parţial cu alb pe faianţa în trei tonuri de verde. Întrucât piesele se comandă la bucată, Cameleonia are multiple posibilităţi de a combina culorile în crearea decorului. Lavoarul recomandat pentru a completa acest ambient este realizat manual din argilă de către artizani spanioli şi are de asemenea formă rotundă.

Linia cu forme pătrate este inspirată de desenele de pe hârtia japoneză washi, obţinută manual din plante. Atât realizarea manuală, cât şi folosirea de materiale naturale pentru obţinerea hârtiei, sunt oglindite în crearea plăcilor decorative din această gamă. Plecând de la argilă se obţine teracota cu dimensiuni 15x15 cm, ce este pictată cu alb.
Apoi se aplică o glazură transparentă pentru impermeabilizare şi pentru a preveni pătarea suprafeţei, permiţând astfel utilizarea în baie. Sunt şase modele de plăci de faianţă, care se pot combina aleator, iar întregul decor este unit prin îmbinarea modelului reprezentat pe fiecare dintre acestea. Simplitatea motivelor pictate şi posibilitatea de a le combina aşa cum dorim creează un spaţiu plin de armonie şi eleganţă. Lavoarul ceramic recomandat, realizat şi el artizanal, este companionul perfect pentru decorul de pe perete.  

Se spune că o cameră perfectă nu te plictiseşte vizual şi trebuie să te facă să-ţi laşi privirea să fie condusă de detaliile decorative alese cu atenţie.
Colecţia Mika de la Cameleonia are acest efect, devenind secretul băilor cu poveste, în care pereţii nu sunt decoraţi la întâmplare, ci creează un efect de pictură murală. Soluțiile decorative Cameleonia sunt disponibile pe www.cameleonia.ro și pot fi observate și în showroomul din centrul istoric -  Van Gogh Cafe (Str. Smardan, Nr. 9, Etaj. 2, Sector 3, București).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod