Skin Gard Invisible Gel – pentru o vara fara griji

Skin Gard, aparține brand-ului Careline, este lider de piata in ingrijire si protectie solara, in Israel. Lansata in anul 2000, gama Skin Gard contine formule inovatoare, in conformitate cu standardele cele mai stricte din lume.
Brandul ofera cele mai bune si cele mai inovatoare soluții în îngrijirea și protecția solară pentru toate tipurile de consumatori, de la sugari și copii, până la adulții care lucrează în aer liber, oferind fiecarui nivel de expunere și fiecarui tip de piele, o soluție corespunzătoare.

Skin Gard Invisible Gel - ofera protectie solara pentru fata (SPF30), nu lasa urme albe pe piele si are o textura ce lasa pielea catifelata si neteda. Un produs pentru toate tipurile de piele ce nu contine grasimi (uleiuri), este hipoalergenic, fara parabeni, rezistent la apa si transpiratie.

Toate produsele Skin Gard sunt dezvoltate după lungi cercetări internaționale și, pe lângă funcționalitatea lor, produsele sunt create special pentru a oferi utilizatorilor o experiență confortabilă prin texturi ușoare, rezistența la transpirație & apă și confort deosebit în aplicare.

Beneficiile produselor Skin Gard:

- Sunt recomandate de Fundația American Cancer Cancer / American CancerSociety
- Blochează peste 90% din radiațiile UVA conform standardelor australiene* (*cele mai ridicate din lume)
- Filtrează radiațile UVB cu diferite niveluri de SPF
- Au texturi luminoase care se absorb rapid în piele
- Hipoalergenice și rezistente la apă
- Nu sunt testate pe animale

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, dar si online.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod