Brazi de Crăciun plantați în Herăstrău

Floria.ro a plantat în parcul Herăstrău brazii de Crăciun în ghiveci colectați de la clienții care au solicitat serviciul de replantare. Brazii au fost plantați la finalul lunii aprilie în parcul Herastrău, zona Rond Scobit, după ce au fost ridicați de la clienți imediat dupa sărbătorile de iarnă și păstrati între timp în depozitul Floria.

Acțiunea de replantare s-a realizat de către specialiștii Floria,ro, floricultorii ALPAB și clienții care au dorit să participe la acțiunea prin care brazii de Crăciun primesc șansa la o nouă viață, în natură.
După ce anul trecut am plantat brazii la munte, anul acesta am ales parcul Herăstrău, pentru că vrem sa contribuim, cât mai mult, la un mediu natural în zona orașelor mari. Din fericire, am reușit să obținem o zonă vastă în Herăstrău, zonă în care și clienții pot veni să-și vadă bradul de Crăciun”, declară Marina Popescu, Director General Floria.ro

Floria.ro comercializează exclusiv brazi crecuți în ghiveci, din soiul Nordmaniana și cu origine controlată, care au șanse de aproape 100% să supraviețuiască atunci când sunt replantati în natură, în condiții prielnice.
Brazii de Crăciun sunt ridicați la începutul lunii ianuarie de la clienții care solicită serviciul de replantare și păstrați în depozitul Floria.ro în condiții optime de temperatură și umiditate, până în perioada ideala pentru plantare, sfârșitul lunii aprilie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod