Seturile speciale de sarbatori HSR si REVERSIVE de la Babor

Noua Colectie BABOR HSR LIFTING a stabilit standardul global în îngrijirea antirid. Extracte de soia, mazăre și mei, în combinație cu acid tanic, reduc ridurile, consolidează țesutul și netezește suprafața pielii. Extractele de lupin îmbunătățesc elasticitatea pielii și redefinesc conturul facial. Aminoacidul L-Carnosina reduce formarea ridurilor cauzate de glicare (zaharificare). Oligopeptide din semințe de hibiscus au proprietatea de a reduce liniile de expresie prin reducerea contracțiilor musculare.  Hexapeptide 47 reduce liniile fine și ridurile cauzate de pielea uscată asigurând un aspect mai fin, prin pierderea transepidermică de apă.

Gama contine: HSR lifting cream/50ml, HSR lifting eye cream/15ml, HSR lifting cream mask/20ml. Pret recomandat: 683 lei

REVERSIVE reprezintă îngrijirea facială cu efect de reîntinerire, ce are la bază revoluționarul complex RE-YOUTH. Patru ingredienți activi de mare performanță acționează sinergic în formulele precise ale produselor REVERSIVE pentru a reda tenului tinerețea și luminozitatea.  Nu putem întoarce timpul înapoi, dar putem inversa efectele trecerii lui pe tenul nostru.

Inovatorul dual serum anti-aging REVERSIVE redă frumusețea tenului și îl ajută să facă față provocărilor zilnice. Datorită actiunii unice de activare, cele doua serumuri din componența produsului se amestecă și devin o micro-emulsie cu textură inovatoare. Această emulsie extrafină penetrează mult mai adânc și mult mai rapid decât orice altă formulă Babor, permițând complexului RE-YOUTH să acționeze cu maximum de eficiență. Tenul este vizibil întinerit cu un efect instant de netezire și catifelare.

Fiecare dual serum REVERSIVE este creat pentru a fi  utilizat șapte zile.

Pentru rezultate optime se recomandă folosirea dual serumului pe parcursul a patru săptămâni, în armonie cu ciclul natural de regenerare al pielii. Gama conține: 1x anti-aging cream original/50 ml, 1x anti-aging eye cream original/15ml, 1x anti-aging serum/15 ml – produs NOU. Preț recomandat: 1166 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod