Sephora upgradează ritualul de înfrumuseţare

Palete bine concepute care accentuează contururile tenului, pudră care fixează machiajul fără să îl compromită, ingenioase pensule care se pot utiliza acolo unde vă aflaţi sau care pot fi puse la pachet, un fluid pentru ten atât de lejer încât cu uşurinţă poate fi dat uitării...Cu aceste noi instrumente atât de practice, atât de şmechere, Sephora upgradează ritualul nostru de înfrumuseţare. Motto-ul specific acestui sezon? Să înălţăm pe o treaptă superioară acquis-urile de frumuseţe !

Must-Have Face Palette - Blush sculpting palette -  Patru farduri de obraz cu nuanţe caliente mai mult sau mai puţin rozé : de acum înainte veţi avea la dispoziţie cele necesare pentru a vă asigura succesul în arta sculpturii propriului chip sau pentru a avea un ten frumos într-un minut. Iar pentru o utilizare optimă, nimic mai potrivit decât pensula Sephora PRO n°49 !

Must-Have Face Palette - Color correction face palette -  Verdele atenuează petele roşii de pe piele, movul conferă prospeţime tenului lipsit de strălucire, bejul uniformizează tenul, iar culoarea caisei are darul de a ascunde cearcănele.
Datorită acestor patru farduri cremoase şi pensulei  Sephora PRO n°57, avem în sfârşit cele necesare pentru a realiza un retuş eficient la nivelul tenului.  

Must-Have Face Palette - Contouring face palette - Volume, profunzimi, umbre, lumini: datorită acestei palete unde se află 4 farduri pentru a redefini trăsăturile feţei, arta conturării devine ultra simplă. Iar pentru a le aplica optăm pentru noua pensulă cu dublu-capăt Sephora n°204.

Must-Have Face Palette - Strobing face palette - Nicio zonă de umbră, doar expunere la lumină: este vorba de conceptul strobing, această tendinţă care constă în iluminarea zonelor bombate. Joker-ul din mânecă pentru a ilumina fără a o da în bară: această paletă arhi-completă, alcătuită din 4 pudre – ale căror tonuri cu sclipiri oscilează între bej şi rozé – impregnate cu strălucire pentru a obţine un luciu maxim.
Care este cel mai bun aliat al său? Pensula Sephora PRO n°80 !

Double ended brush Face - Multitasker face & Concealer n°202 - Pentru a nu vă încurca cu prea multe lucruri, iată un şiretlic: luaţi unul singur, dar cu mai multe întrebuinţări! Alegerea ideală, această pensulă cu dublu-capăt, cu care, pe de o parte, pot fi aplicate toate tipurile de produse pentru ten (liquide, pulberi, creme, etc) şi, cu care, pe de altă parte, se poate aplica anticearcănul său. La final, o piele cu zero defecte şi o vanity soft.     

Double ended brush Face - Foundation & Concealer n°203- O pensulă stilată « limbă de pisică » pentru aplicarea fondului de ten lichid + un capăt special pentru aplicarea anticearcănului: iată o combinaţie cu care vom obţine un ten perfect!  

Double ended brush Face - Shape & Highlight n°204
- Este pensula ideală pentru a realiza un contouring.
Latura « shape » este pentru trasarea contururilor feţei, iar latura « highlight » este pentru iluminarea feţei. De acum înainte, datorită acestei pensule cu dublu-capăt, nu va mai trebui să optaţi pentru doar una din cele două opţiuni (nici nu veţi mai avea problema suprapopulării în trusa de machiaj).

Travel brush set - 1 pensulă pentru pudră + 1 pensulă pentru fardul de obraz + 1 pensulă pentru pleoape + 1 pensulă pentru sprâncene = un veritabil kit de supravieţuire pentru a garanta un ten perfect şi o privire impecabilă, indiferent dacă suntem acasă sau nu.

Bright Future Skin Tint SPF 25 - Sunteţi în căutarea produsului ideal, ultra lejer pentru ten, care – prin serul ultra light, impregnat cu pigmenţi la fel de light – să poată conferi o discretă sclipire, să îmbunătăţească calitatea texturii pielii, să ofere protecţie împotriva radiaţiilor ultraviolete, prospeţime şi hidratare? Nu mai căutaţi, l-am găsit noi...

Beauty Amplifier - Smoothing transculent setting powder - Este plăcută la atingere, se adaptează în funcţie de tonul de piele, reduce imperfecţiunile exterioare, conferă tenului cu exactitudine catifelarea necesară, dar mai ales fixează machiajul pentru ca nu cumva acesta să o ia la sănătoasa.
Pe ea o punem printre primele lucruri pe lista noastră de dorinţe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod