Oui à l’Amour - Apă de parfum

"Oui à l’Amour este o declarație de curaj și de pasiune. Este întâlnirea neașteptată dintre o prospețime acidulată și o senzualitate vibrantă. Oui à l’Amour este parfumul complice al iubirii fără sfârșit." - Sophie Labbé, Parfumier.

În compoziția de excepție a acestui parfum se regăsesc unele dintre cele mai frumoase materii prime: esenta din radacina plantei angelica -  plantă cunoscută sub denumirea populară de « iarba îngerilor », aduce o notă mistică și o fuziune de prospețime; trandafir esential LMR  - un extract exclusiv din Trandafirul Damascena, unic în paleta parfumierului prin capacitatea sa de a reda notele aromatice  ale petalelor unui trandafir proaspăt cules;  absolut din bob de tonka - note vanilate, balsamice și calde, precum o îmbrățișare; esenta din lemn de cedru - o notă lemnoasă, vibrantă, ce conferă eleganță parfumului.

Pret 50 ml – 195 lei.

În PREMIERĂ la Yves Rocher, rujul Oui à l’Amour în ediție limitată este oferit la achiziționarea Apei de parfum din aceeași gamă. Ofertă valabilă în perioada 27 septembrie - 12 noiembrie 2017*, în magazinele Yves Rocher și pe site-ul internet www.yves-rocher.ro.

*În limita stocurilor disponibile

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod