Sculpt Bronze, aliatul perfect pentru o vară très chic!

Bourjois lansează Sculpt Bronze, aliatul perfect pentru un ten luminos. Noul iluminator evidențiază trăsăturile tenului și îi conferă strălucirea de care are nevoie pe timp de vară.  Tendințele actuale aduc în centrul atenției noile tehnici de make-up precum contouring și strobing. Iluminatorul Sculpt Bronze este perfect pentru a fi aplicat, în câțiva pași simpli, prin tehnica de strobing. Acesta evidențiază bronzul natural și conferă un plus de luminozitate tenului.

Sculpt Bronze este primul iluminator de la Bourjois pentru un bronz perfect, ce conține o formulă de gel îmbogățită cu pigmenți perlați ce reflectă lumina și conferă un finish strălucitor.

Acesta se aplică ușor în zona T și de-a lungul pomeților sau în zonele unde tenul este bronzat natural. Pielea va radia luminozitate, iar trăsăturile vor fi bine evidențiate.

Iluminatorul are un ambalaj cilindric și conține o pompă ce facilitează aplicarea. Fără îndoială, Sculpt Bronze este unul dintre produsele must-have din trusa de machiaj pe timp de vară. Sculpt Bronze este disponibil într-o singură nuanță potrivită tuturor tipurilor de ten. Preț recomandat: 48.5 Lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod