Gama expertă pentru o iluminare reușită a pielii

Pori fini, piele luminoasă, mină proaspătă, ten radios și trăsături ale feței destinse.... Care este punctul comun al tuturor acestora? Ați ghicit: este strălucirea. Pentru toate acelea dintre dvs. care doresc ca pielea lor să capteze lumina verii, Made in Sephora – gama expertă în pielea radioasă și produsele inteligente- a creat o panoplie de accesorii destinate strălucirii, pentru a vă ilumina tenul - pe alocuri sau în întregime, pentru a da luciu delicat buzelor tale și a le conferi pomeților tai o senzație inedită de prospețime. O mică panoplie –de produse alese- pentru o iluminare reușită a pielii.

Iluminator cu efect de netezire - Și mai multă culoare! Datorită pensulei sale și noilor sale nuanțe, celebrul iluminator conferă acum și mai multă luminozitate tenului.
Nuanța nr. 1 este adaptată pielii celei mai deschise la culoare, iar nuanța nr. 9 este special concepută pentru pielea cea mai închisă la culoare, între acestea existând 5 nuanțe intermediare, dintre care și câteva semi-tonuri. Ca întotdeauna, mulțumită formulei sale îmbogățite în acid hialuronic și concentrației de pigmenți care reflectă lumina, acesta revigorează, disimulează, iluminează, netezește și repulpează pielea. Mai mult de atât nici că se poate?!

Outrageous Plump Effect - Colecția Outrageous includea deja farduri de pleoape, rujuri și rimeluri. Acum, această mică familie deja completă este mândră să vi-l prezinte pe cel mai mic membru al său: Outrageous cu efect de volum.
Atuurile sale? Șase nuanțe care oscilează între nude și coral, trecând prin tonuri de rozaliu. Este simplu de utilizat, este lejer, iar strălucirea sa conferă un efect imediat de volum. Pe scurt, este foarte, foarte reușit.

Pudră cu efect de iluminare pentru finish - Cine a aprins iar lumina? Întreg tenul se iluminează, după o simplă trecere cu pensula cu această pudră cu o textură fină și cu nuanțe multiple: roz pentru prospețime, lila pentru strălucire, verde pentru estomparea roșeții etc.
 
Pensulă Pro pentru pudră, lată și cu peri sintetici nr. 61  - Grație densității sale, vârfului său cu formă rotunjită și perilor săi sintetici, această pensulă permite o aplicare omogenă și conferă un finish natural.
Nu rămâne decât să o răsuciți după plac în pudra liberă, compactă sau minerală și să o aplicați pe față sau pe decolteu.

Cerneală-gel pentru obraji îmbujorați  - Pentru ca obrajii dvs. să pară impregnați cu blush, nu există niciun produs mai eficient decât această cerneală-gel pentru colorarea obrajilor! Declinată în 3 nuanțe cu culori vii, aceasta îmbujorează instantaneu pomeții și nu se ia. Datorită texturii sale imperceptibile pe piele, veți uita că ați aplicat-o. Este soluția femeilor istețe.

PRO Airbrush Sweep - 53 - Faceți cunoștință cu nr. 53. Această pensulă delicată servește la aplicarea perfectă -în modul cel mai rapid, natural și omogen posibil, pentru o acoperire impecabilă- a pudrei și fondului de ten.
Secretul său? Capătul său special cu formă de evantai, perii supli și sintetici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod