Produse de îngrijire din cap până-n picioare, Made in Sephora

Breaking news! Pentru ca pielea ta să treacă la ora de vară, Made in Sephora inovează, creând numeroase produse pentru senzații tari. Uleiuri cu texturi hibride, spumă detoxifiantă, cremă catifelată pentru înlăturarea impurităților, gomaj pe bază de pudră de bambus, set de măști pentru a vă masca din cap până-n picioare etc. Pe scurt, tot ce vă trebuie pentru a vă dezmierda pielea și pentru a-i conferi un aspect sublim, fără bătaie de cap. Mai mult, chiar vă veți delecta cu aceste produse.

Spumant detoxifiant pentru curățarea pielii - Acelea dintre dvs. care doresc să scape o dată pentru totdeauna de impurități, de celulele moarte, de particulele de praf, de urmele de machiaj și de excesul de sebum de pe piele, își vor vedea visul împlinit.
Acest spumant detoxifiant, oriental, pentru curățarea pielii (cu argilă „Rhassoul”), cu formula sa purifiantă și detoxifiantă, vă promite eliminarea –repede și bine- a acestor impurități care vă încețoșează tenul. Și cum acesta nu face lucrurile pe jumătate, asigură și serviciul „ten proaspăt” postvânzare. Serviciu mai complet nici nu s-ar putea!

Spumant cu ulei pentru curățarea pielii - această formulă uleioasă, concentrată, care este mătăsoasă, îmbietoare, satinată, bogată în miere de salcâm și hrănește pielea, eliminându-i totodată impuritățile.

Gel de corp hidratant și răcoritor - Acest gel pe bază de apă cu parfum lejer, care mai-mai că ne dă frisoane de plăcere, se topește instantaneu pe piele pentru a o calma și hidrata! Nefiind gras, acesta penetrează rapid pielea și o împrospătează pentru întreaga zi.
Cireașă pe corp, formula sa conține aloe vera și extract de cactus, doi agenți cu proprietăți răcoritoare. Folosiți-l de îndată ce mercurul termometrelor o ia razna.

Spumant cu ulei hrănitor pentru corp - Sephora vă prezintă combinația specială a acestei luni: aceasta îmbină un ulei concentrat cu o spumă care nu lasă senzația de piele uleioasă! Textura sa moale și catifelată, care se transformă în ulei în contact cu pielea, nu picură și nu curge. Textura sa, care nu este grasă, pe bază de ulei de Castanha (nucă braziliană), hrănește pielea la maxim, se aplică super-ușor și rapid și vă permite să vă îmbrăcați imediat după aplicare.

Ulei de duș hidratant - Desfătați-vă întreg corpul și la duș, cu textura satinată a acestui ulei de duș care lasă pielea moale și suplă (datorită uleiului de babassu).
Formula sa hibridă se transformă în lapte de corp la clătire și nu lasă nicio senzație de peliculă grasă pe piele.

Gomaj de corp delicat și fondant - Extract de merișor, loțiune pe bază de bumbac, pudră fină de bambus și acizi de fructe (AHA):  datorită acestei combinații de șoc, porii pielii devin mai fini și delicați, pielea devine netedă și lipsită de impurități. Pielea dvs. nu se va mai putea lipsi de acest cocktail de activi, ascunși în această textură ultra-delicată și onctuoasă.

Set de măști All-Inclusive - Produse de îngrijire din cap până-n picioare – La jocul familiilor, cerem cărțile feței, ochilor, vârfului nasului, buzelor, mâinilor și picioarelor. Pentru a juca acest joc, aveți nevoie de 6 măști textile! Luate în ordine, acestea sunt: masca cu alge purifiantă și detoxifiantă, cea cu avocado nutritiv, cea cu cărbune, cu acțiune purificatoare și exfoliantă, cea cu trandafir hidratant, masca cu argan anti-îmbătrânire și cea cu levănțică răcoritoare.
Regulile jocului? Să vă desfătați cu acestea câteva minute, nimic mai mult. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod