Şcoala ABA MAKE-UP ACADEMY te aşteaptă la cursuri de machiaj pentru începători şi avansaţi!

Dacă eşti în căutarea unei şcoli de machiaj, unde să poţi învăţa cum să te machiezi corect, în funcţie de trăsăturile chipului tău, ABA MAKE-UP ACADEMY poate fi o alegere foarte reuşită! Cu ce iese în evidenţă?

În primul rând programul cursurilor a fost stabilit în funcţie de disponibilitatea ta. Poţi alege modulele after work dacă ai un job stabil. Cursurile sunt susţinute, seara începând cu ora 18.30.
Dacă eşti disponibilă pe timpul zilei, este avantajos să urmezi cursurile de machiaj intensive. În cel mult 14 zile, devii make-up artist cu Diplomă Acreditată! Şedinţele sunt susţinute în intervalul 10-13, de luni până vineri.
Un al doilea beneficiu este programa, care a fost construită în funcţie de nevoile tale. Dacă îţi doreşti să înveţi pentru tine, alegi cursurile de machiaj Începători sau Iniţiere/Automachiaj.

Este un ghid complet de informaţii despre toate tipurile de machiaj de înfrumuseţare. Mai mult decât atât este un bun start şi pentru cei ce doresc să devină make-up artişti. Îţi doreşti să devii make-up artist? Nimic mai simplu, te înscrii la cursurile de machiaj -Avansaţi intensiv/ after work sau alegi modulul Master!


Faptul că îţi sunt asigurate produsele cosmetice şi de îngrijire a feţei, pensulele şi modelele pentru practică pe întreaga perioadă de training este un alt beneficiu. Mai mult decât atât, fiind la început de drum eşti ajutată cu produse cosmetice în cazul în care ai deja cliente.


Trainerii cu experienţă sunt o altă dovadă că faci o alegere bună.

Alina Brăilescu este make-up artist de beauty & fashion, cu o experienţă de peste 14 ani. A participat la cele mai mari show-uri de modă, a realizat imaginea pentru importante brand-uri locale şi internaţionale. Cu ea vei face cea mai mare parte a cursurilor. Corina Brăilescu s-a axat mai mult pe partea de filme şi reclame, ea predă ședințele de efecte speciale unde ai posibilitatea să înveţi cum să realizezi tăieturi, răni, arsuri, machiaje de Halloween dar şi alte inside-uri din lumea cinematografiei.


Că tot am amintit de această temă, un alt beneficiu este programa bine structurată ce îmbină estetica unui machiaj cu partea tehnică.

În cadrul modulelor pentru începători înveţi de la A la Z cum să construieşti un machiaj. Începi cu noţiuni de cosmetică, aplicare fond de ten şi creşte progresiv intensitatea şi dificultatea machiajelor, până ajungi la machiaje de seară, bridal, fashion & editorial.


V-am spus că e un furnizor cu o programă ofertantă? Dacă îţi doreşti să te înscrii la cursuri poţi accesa www.abacademy.ro sau poţi suna la 0726 969 172. Sofia Matache va avea grijă să te ajute să alegeţi cea mai bună variantă pentru tine!


Sună şi rezervă-ţi un loc la noile module ce încep din luna martie, au și oferte de preț avantajoase! Şsşşt, locurile sunt limitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod