Ruj Lumene Cranberry Kiss

Rujul Lumene Cranberry Kiss este luminos, cu o stralucire naturala ce lasa o culoare intensa printr-o singura aplicare.
Rujul Lumene Cranberry Kiss este luminos, cu o stralucire naturala ce lasa o culoare intensa printr-o singura aplicare. Avand o culoare atractiva care dureaza ore in sir, rujul contine de asemenea ulei extras din seminte de merisor pentru a mentine buzele sanatoase prin prevenirea semnelor de imbatranire prematura.

Merisorul finlandez este un fruct pretios si unic ale carui beneficii extraordinare sunt cunoscute de mult timp. Se foloseste in medicina traditionala populara finlandeza. Merisoarele contin flavonoizi, acizi grasi esentiali ca acidul linoleic (omega 6) si acidul alfa-linoleic (omega 3) si, de asemenea, carotenoide si steroli din plante.

Aplicati pe buze baza de machiaj pentru buze Lumene Beauty Base, trasand conturul acestora dupa care masati usor cu varful degetului.
Acest truc va asigura rezistenta pe buze a rujului. Trasati cu grija creionul contur de buze, iar apoi aplicati nuanta dumneavoastra de ruj Cranberry Kiss, folosind o pensula pentru machiajul buzelor. Daca doriti puteti sa indepartati excesul de culoare cu un servetel.

Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul Lumene.ro, la pretul de 39 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod