Rezerva-ti un loc in beauty camp!

Pentru ca primavara este despre frumusete, culoare si revitalitate, te invitam sa-ti dai un beauty refresh impreuna cu magazinul online de produse cosmetice www.beautycamp.ro
Anul acesta, Beautycamp.ro a decis sa spuna " La multi ani ! " femeilor interesate de frumusete si ingrijire prin o multime de promotii la branduri profesionale dar si prin sfaturi legate de alegerea si utilizarea acestora.

Daca nu stii ce ti se potriveste, apasa butonul " Simina iti raspunde" si intreaba orice te intereseaza legat de ingrijire si frumusete. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Simina este pregatita sa-ti raspunda si sa te consilieze in orice problema de beauty ai intampina.
In plus, daca iti place ce vezi si vrei sa afli mai multe despre machiaj, poti sa te inscri la cursurile de automachiaj oferite de Simina Bradeanu.

Pe site gasesti branduri de renume precum Wella, Londa, Sebastian, Opi, Nioxin, Paris Berlin, Makeup Studio, Mud, Keune, Parisax, SP, Madara, Weleda  si multe altele.

Nu rata oferta saptamanii: daca iti achizitionezi produse in valoare de 300 lei pana pe data de 8 martie 2015, poti intra in concursul pentru un Voucher de automachiaj in valoare de 150 euro oferit cadou de www.beautycamp.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod