Remescar Riduri Talpa Gâștei - produs cu efect instant asupra ridurilor din jurul ochilor

Brandul belgian Remescar, prezent în peste 20 de țări, lansează și în România un nou produs care aduce o soluție rapidă pentru ridurile din jurul ochilor, prezente la 67% dintre femeile trecute de vârstă de 45 de ani. Compania este renumită pentru produsele sale cu formule rapide, aflate la granița dintre cosmetică și medicină, ce adresează probleme specifice ale pielii, precum varice sau cearcăne. Alături de Sensiblu, distribuitorul exclusiv în Romania al produselor, Remescar le propune consumatorilor soluții care îi ajută să se simtă încrezători la orice vârstă și în orice fază a vieții lor.

Studiile clinice au arătat ca Remescar Riduri Talpa Gâștei diminuează cu până la 73% ridurile din jurul ochilor, efectul fiind vizibil timp de opt ore.

Produsul acționează instant, datorită tehnologiei exclusive eWRINK în trei pași: strângerea instantă a pielii, umplerea acesteia și reactivarea celulară. La baza formulei stau siliconul de origine vegetală, mineralele din argilă și extractele naturale, care umplu golurile celulare din structura pielii și netezesc semnificativ suprafața acesteia.

Studiile noastre ne arată că 40% dintre femei sunt deranjate de ridurile talpa gâștei, care încep să se instaleze după vârsta de 35 de ani, și că și-ar dori o soluție non-invazivă pentru diminuarea acestora.
Efectele noului produs Remescar sunt spectaculoase, îl considerăm un must-have și aliatul perfect înaintea unei ocazii speciale sau oricând simți nevoia unui refresh
”, spune Ana-Maria Nilca, Brand Manager Remescar.

Produsul funcționează de la prima aplicare și nu necesită o pregătire specială a pielii. Crema se aplică pe tenul perfect curat, într-o cantitate mică, urmând pașii detaliați în instrucțiunile de folosire, după care se poate continua cu rutina obișnuită de make-up.

Ceea ce Sensiblu reușește să realizeze alături de Remescar este remarcabil. Bucuria noastră este dublată de faptul că le oferim clienților noștri un portofoliu de produse care rezolvă probleme importante ale pielii într-un mod delicat și foarte rapid”, adaugă aceasta.

Produsul este disponibil exclusiv în farmaciile Sensiblu, la prețul de 121.99 lei. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook Remescar-Sensiblu și pe remescar.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod