Femeie senzuală

Sfaturi utile în dragoste pentru femeia Taur

Fiind primul semn de pământ al zodiacului, femeia din Taur este iubitoare, loială şi cu picioarele pe pământ.

Cine este femeia din zodia Taur?


Semnul ei este condus de planeta Venus, deci este profund legată de natură şi are o apreciere puternică pentru frumuseţea tuturor lucrurilor. Indiferent de lucrul pe care şi-l doreşte, cu toate că încă nu îl posedă, ea îl vede uşor de obţinut. Aici se dovedeşte că încăpăţânarea şi tenacitatea ei îi pot fi foarte utile. Cu toate acestea, ea nu este prea îndrăzneaţă, deschisă sau rapidă atunci când trebuie să acţioneze mai ales când vine vorba de dragoste.

Ce aşteptări are femeia Taur în dragoste?


În dragoste, femeia Taur caută multe dintre trăsăturile pe care le oferă. Vrea un partener fidel şi de încredere, dar asta e doar pentru început.
Ea posedă un arsenal unic de farmece personale pe care le va folosi pentru a atrage iubirea pe care o doreşte, dar nu le va aplica pe oricine. Când vine vorba de dragoste, va trebui să ieşi din mulţimea de admiratori şi să îi atragi atenţia cu ceva. Acestei native îi place să colecteze lucrurile şi să le păstreze în timp. Acest lucru funcţionează perfect atunci când vine vorba de bijuterii, dar nu acelaşi lucru se poate spune şi despre relaţii. Dacă vrei să o impresionezi de la început, fă multe gesturi de afecţiune. Ea iubeşte lucrurile fine în viaţă, dar iubeşte şi natura şi frumuseţea.
Deci, dacă nu îţi permiţi să îi cumperi un parfum scump sau o haină creată de un designer renumit, un buchet de flori îi va ajunge la fel de repede la inimă.

De ce are nevoie femeia Taur în dragoste?


Ceea ce are nevoie femeia Taur în dragoste este să se simtă în siguranţă şi fericită constant. Dorinţele şi nevoile ei nu diferă prea multe de cele ale altora, dar spre deosebire de alţii, ea e inteligentă şi are discernământ, de aceea nu va cădea în capcane şi minciuni. Această femeie îşi dă seama de calitatea persoanelor din jurul ei. Dacă eşti fustangiu şi axat pe distracţie, nici nu te va băga în seamă.
Dacă totuşi i-ai ajuns la inimă, atunci ea se va simţi obligată să îţi împărtăşească tot ce ştie şi are cu tine. Chiar şi atunci când a ajuns la concluzia că a găsit ce şi-a dorit, ea va continua să se îngrijoreze de faptul că lucrurile nu vor rămâne întotdeauna la fel. Vestea bună este că schimbarea însăşi nu e întotdeauna un lucru rău.

De ce are nevoie femeia Taur pentru o viaţă amoroasă perfectă?


Dacă alege siguranţa şi alege pe cineva care îi seamănă prea mult, riscă ca relaţia sa să devină plictisitoare sau previzibilă şi lipsită de evoluţie. Dacă alege pe cineva care este mai aventuros, ea va avea grijă în mod constant să asigure securitatea relaţiei.
Cel mai bun sfat în dragoste pentru femeia Taur este să trăiască, să iubească şi să meargă înainte. Nimeni nu a spus că va fi uşor, dar dacă va face asta, ea va trăi mai mult în prezent, se va bucura de viaţă din plin şi de dragostea de care are atâta nevoie.

Zodiile cele mai compatibile cu femeia Taur:


Rac
Leu
Fecioară
Scorpion

Zodiile cel mai puţin compatibile cu femeia Taur:


Berbec
Taur
Balanţă
Vărsător
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 14 Dec 2019, 11:33
    Femeia Taur

    Bună ziua. Va rog sa îmi transmiteți un mesaj despre femeia Taur în căsnicie (minciuni, fidelitate, atentie, grija fata de membrii familiei, muncitoare, etc.). Tel : 0751476671

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod