Răsfățul suprem pentru ELE, în luna Martie

8 Martie se apropie cu pași repezi și e momentul în care ELE se simt și trebuie să fie răsfățate. Indiferent de vârstă, frumusețea se emană prin toți porii. Pentru multe dintre ELE, problemele tenului au reprezentat întotdeauna “călcâiul lui Ahile”.
Maria Galland Paris a lansat o nouă gamă de produse denumită Soin Dermatologique, eficientă și non-invazivă cu ingredienți de top, ideală pentru îngrijirea tenului. Cercetătorii în dermatologie au descoperit cheia tenului perfect. Fie că e vorba de pete, puncte negre, riduri, acnee, iritații, ten gras sau uscat. Linia dermato-cosmetică Soin Dermatologique restabilește echilibrul tenului rezolvând cele patru probleme cutanate:  impurități, pigmentație , cuperoză și ten uscat atopic.

Dermato-cosmeticele Soin Dermatologique oferă produse luxoase și eficiente pentru fiecare tip de ten.
Linia IMPURETES se adresează reprezentantelor sexului frumos cu tenul impur, gras cu acnee. Produsele PIGMENTATION le ajută pe femei să scape de pete, tenul devenind uniform si luminos, în timp ce cremele din gama ROUGEURS sunt pentru tenul iritat, cu cuperoză. Linia SECHERESSE hidratează și calmează tenul uscat, alipic cu tendințe de eczeme și psoriasis. Noutatea este aceea că ingredientele folosite știu automat cum să reacționeze în funcție de condițiile climaterice și tipul de ten, Soin Dermatologique fiind o linie dermato-cosmetică inteligentă.

Complexul anti-poluare integrat în Soin Dermatologique combină ingredienți esențiali  ce eliberează și protejează tenul de poluanți.
Complexul stimulează procesele naturale de apărare ale pielii. Deoarece fiecare ten are diferite nevoi, complexul anti-poluare dezvoltat de Maria Galland consistă în diferiți ingredienți, atent aleși, combinați astfel încât să rezolve diferențiat toate problemele acestuia.

În luna martie, frumusețea este impusă de standardele Soin Dermatologique pentru orice vârsta și pentru orice tip de femeie. Soin Dermatologique oferă șansa ca ELE să se reîndrăgostească de tenul lor și să-și redescopere frumusețea.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod