Conferințele BookLand Evolution le oferă tinerilor o nouă perspectivă asupra viitorului!

Azi, 7 martie 2016, debutează Conferințele practice BookLand Evolution, cel mai amplu proiect cultural dedicat tinerilor din România. Tinerii cu varste intre 14-24 sunt așteptați azi sa își întâlnească idolii, de la care vor primi adevărate lecții de viață, menite să îi inspire și să le ofere o noua perspectivă asupra viitorului! Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Facultate de Marketing – ASE (Aula Magna). Intrarea este liberă!
În prima zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt:  Mihaela Tatu - Prezentator, producător, realizator de emisiuni TV, trainer public speaking, Cătălin Popa – Actor, speaker, Mirela Bucovicean - Antreprenor, Fondator Molecule F, Anca Ghinea - Creative&Communication Director Intuitext-Softwin.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii din România.


Bookland Evolution este o pledoarie pentru a reuși în viață într-un mod corect și frumos, onorând valorile clasice, “nemuritoare”. Mai mult, Bookland Evolution este scena care mijlocește dialogul între generația actuală și generația viitoare de profesioniști, de oameni atât de pasionați de ceea ce realizează. Pe scurt, un eveniment care înseamnă o oportunitate pentru toți tinerii dornici să afle lucruri noi, utile pentru viitoarea carieră. -  Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT

“Nelson Mandela spunea că ''Educația este cea mai puternică armă a unui popor!” A unui popor, a unei ființe, iar procesul de educare, de formare, ține toată viața.
În jur totul este în continuă mișcare, transformare și dezvoltare. Așa că dacă vrei să fii împăcat cu tine și cu existența ta, la curent cu tot ceea ce se întâmplă, fie că vrei fie că nu, TREBUIE să te cunoști și să cunoști. Ori asta se poate întâmplă doar prin lectură. Și mai apoi practica” – Mihaela Tatu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod