Post-Summer Rehab pentru ten, cu HYALURON 3D

Desi zilele de vacanta au fost o adevarata desfatare pentru spirit, expunerea la soare deshidrateaza tenul, ii poate grabi imbatranirea si faciliteaza aparitia ridurilor si a petelor pigmentare.

Primele zile de toamna reprezinta o perioada potrivita pentru repararea urmelor lasate de orele indelungate pe sezlong si pregatirii tenului pentru temperaturi mai scazute. Specialistii in cosmetica ai salonului La Mignonne recomanda ingrijirea speciala oferita de gama de produse Hyaluron 3D de la Clarena, produse ce ofera hidratare completa, hranire si netezirea vizibila a pielii, datorita compozitiei unice de 3 ingrediente active: CRISTALHYAL, HYACARE FILLER® CL SI EPIDEMIST 4.0.

Efectul benefic al produselor Clarena Hyaluron 3D se explica prin faptul ca acidul hialuronic retine apa de 100 de ori mai mult decat volumul propriu, si creste nivelul de hidratare, imbunatatind aspectul si structura pielii.

Mai mult, acesta transporta nutrientii din compozitia produselor de ingrijire catre celule, purificandu-le de toxine. Iar eficienta gamei Hyaluron 3D este triplata deoarece produsele contin 3 tipuri de acid hialuronic.

Ritualul de ingrijire completa incepe cu aplicarea demachiantului ultra-hidratant Hyaluron 3D Milk ce indeparteaza resturile de machiaj si curata porii in profunzime, pregatind tenul pentru absorbtia ingredientelor active ale tratamentului ulterior. PH-ul natural al pielii este restaurat cu ajutorul lotiunii Hyaluron 3D Tonic, ce completeaza actiunea demachiantului.

Tratamentul continua cu aplicarea mastii Cristal Hyaluron 3D Mask, care, pe langa cele 3 tipuri de acid hialuronic caracteristice gamei Hyaluron 3D,  mai contine si complexul Pentavitin® ce penetreaza pielea, stimuland productia de proteine responsabila cu diferentierea celulara.
In plus, aceasta masca actioneaza ca un magnet ce atrage apa din straturile profunde ale pielii catre straturile superficiale. Continutul de CRISTALHYAL formeaza un film protector, inhiband procesul inflamator cauzat de factori de mediu sau genetici, iar ridurile sunt umplute cu ajutorul acidului HYACARE FILLER®.



Mezoterapia faciala este tratamentul perfect pentru rejuvenarea, biorevitalizarea pielii uscate, terne, foto-imbatranite de expunerea la soare, de aceea, pentru maximizarea rezultatelor, specialistii recomanda o sedinta de mezoterapie cu o jumatate de fiola de Hyaluron 3D Cocktail. Produsul se aplica pe fata, gat si decolteu.  Tratamentul este complet abia dupa aplicarea cremei Hyaluron 3D Cream.

Pe langa tratamentul efectuat in salonul de infrumusetare, pentru efecte de lunga durata, este recomandat un tratament zilnic de aplicare a Hyaluron 3D Elixir, urmat de crema Hyaluron 3D.

Pielea va capata un aspect sanatos, radiant, ridurile fine vor fi reduse, iar aspectul general al tenului va fi vizibil mai tanar.

Brandul de produse cosmetice Clarena este cunoscut in saloanele premium din Europa pentru inventarea unor concepte revolutionare precum: complexul de stralucire Chromabright, “imbatranirea activa” sau “intarzierea celulara”. Produsele Clarena nu contin ingrediente precum silicon, parafina sau parabeni ce ar putea cauza alergii pielii. Fiecare produs este supus la teste de calitate de 27 de ori. In plus, fiecare produs cosmetic dezvoltat este strict testat si evaluat de 120 de certificatori.

In Romania, produsele Clarena sunt disponibile in Salon La Mignonne si in cele peste 30 de saloane partenere Estetiq Solutions din tara (www.estetiq.ro).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod