Răzvan Fodor, încântat de noul sezon "MasterChef"

Din 15 septembrie, "MasterChef" revine la PRO TV cu un nou sezon, al cărui gazdă este și de această dată Răzvan Fodor.

Carismaticul prezentator rămâne o prezență importantă în cadrul reality show-ului, al cărui rol de mediere între concurenți și juriu va aduce de fiecare dată o notă de suspans, dar și un plus de savoare.  

Cucerit de talentul concurenților și sensibilizat de poveștile de viață ale unora dintre ei, Răzvan nu se ferește în a-și declara admirația pentru aceștia: “Suntem la al cincilea sezon, iar concurenții care se înscriu la MasterChef nu încetează să mă uimească. Deși mi se pare, la fiecare început de competiție, că sunt pregătit pentru ce va urma, descopăr povești atât de puternice în spatele oamenilor cu pasiune enormă pentru gătit, încât mă impresionează mereu”.

Prezență atrăgătoare pe micile ecrane, Răzvan pune suflet în relația sa cu fiecare concurent: “Mă străduiesc și sezonul acesta să le fac concurenților trecerea mai ușoară către chefi, să îi pun în temă cu gradul de dificultate al concursului ce va urma și cu așteptările pe care le avem de la ei.

Am încercat să fiu o gazdă cât se poate de prietenoasă, să destind atmosfera, dar și să le ofer un umăr pe care să plângă, atunci când este cazul."

Încă de când l-a cunoscut, prezentatorul a fost impresionat de noul trio care jurizează cea mai mare competiție culinară din România: “Adrian Hădean este un ardelean care m-a cucerit din prima: este prietenos, calm și familist convins. Mi se pare extraordinar că și-a lăsat deoparte meseria de jurnalist, pentru care era recunoscut și foarte apreciat, de dragul pasiunii pentru gătit, din care a ajuns să facă performanță.”

Când vine vorba de partea feminină a juriului, Răzvan remarcă prezența de spirit inegalabilă a Patriziei Paglieri: ”Patrizia este de un umor de nestăpânit, râde mult și chiar mă întreb de multe ori de unde atâta energie.

Printre multe altele, stăpânește perfect și zona mâncării italiene și este tare greu să îi faci față în acest domeniu. FOA este foarte dedicat, chiar dacă este tânăr. Am aflat că el gătește de când se știe și este mereu în căutare de noi gusturi, de senzații culinare. S-a adaptat imediat formatului MasterChef și își ia în serios rolul de jurat, fiind un chef mereu surprinzător", mărturisește Răzvan.

Pasionat la rândul său de bucătărie, Răzvan Fodor se pregătește să revină într-un nou sezon al emisiunii culinare, care a înregistrat cea mai mare audientă pe segmentul său. Din 15 septembrie, de la ora 20:30, MasterChef aprinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!


Lansat în luna decembrie a anului 1995, canalul PRO TV, parte a grupului internaţional de media şi divertisment CME, este lider de audienţă pe piaţa de televiziune din România.

Având ca public ţintă adulţii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din zone urbane, PRO TV are o grilă de programe variată, care include filme şi seriale internaţionale de top, precum şi o diversitate de producţii locale – ştiri, show-uri de divertisment şi programe de ficţiune. Principalele programe ale postului – Ştirile PRO TV, România, te iubesc, Românii au talent, Vocea României, Masterchef, Las fierbinţi – conduc detaşat în preferinţele românilor, fapt confirmat de audienţele generale din 2013. Tot în 2013, PRO TV a fost desemnat, pentru al IX-lea an consecutiv, canalul de televiziune în care românii au cea mai mare încredere.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod