PLAYBOY SKINTOUCH® - primul Deodorant Body Spray care se activează la atingerea pielii

Întâlnești privirea unei fete...iar ea face primii pași spre tine. Nu mai e timp pentru a te reîmprospăta – nicio problemă! Un adept al jocului seducției este întotdeauna cu un pas înainte... Puterea ta de seducție Playboy este gata să se activeze la atingerea ei. Ai răbdare și vezi ce se întâmplă...
Playboy Fragrances revoluționează piața deodorantelor body spray cu noua tehnologie Playboy SKINTOUCH® .

Dezvoltat pe baza acesteia, noul Playboy SKINTOUCH® 24H Deodorant Body Spray pentru el este primul deodorant care se activează la contactul pielii*. Când jocul seducției se intensifică și ea te atinge, aroma unui parfum sexy își face simțită prezența în câteva secunde. Acum nu îți mai poate rezista! Atingerea a devenit primul pas în jocul seducției…let her touch to play.

Bărbatul Playboy știe că o simplă atingere poate duce la mult mai mult! Și mulțumită formulei avansate Playboy SKINTOUCH cu parfum încapsulat, ea nu va mai putea să îți reziste! Playboy SKINTOUCH® 24H Deodorant Body Spray conține capsule dezvoltate cu o tehnologie de ultimă oră, umplute cu un ulei parfumat sub formă de pudră.

Acestea rămân intacte până când sunt activate de contactul pielii umane sau de căldura corporală. Frecarea cauzată de atingerea ei sparge capsulele, eliberând parfumul din interior. Ea are șansa să îți simtă parfumul ispititor la momentul perfect – când e foarte aproape de tine și își dorește mai mult. Lasă-ți corpul să devină locul ei de joacă! În astfel de momente, prospețimea este crucială. De aceea, Playboy SKINTOUCH® 24H Deodorant Body Spray îți oferă control asupra prospețimii și parfumului pentru 24 de ore. De asemenea, nu conține alcool și este testat dermatologic.

Noua gamă de deodorante body spray a fost creată pentru a contura și amplifica fiecare stil de seducție în parte. Alege dintre șapte variante Playboy preferate, acum cu tehnologia Playboy SKINTOUCH®: Hollywood, VIP, , Super Playboy, și Play It Wild.
Fiecare dintre ele are o personalitate proprie, complementată și accentuată de aroma încapsulată – un amestec proaspăt de note fresh, fructate, pe o bază lemnoasă orientală. Rezultatul este un line-up de arome moderne care poartă semnătura masculinității moderne.

Un produs revoluționar are nevoie de un look stylish, de impact. Playboy a dezvoltat un design de ambalaj îndrăzneț, ce include un capac nou, elemente grafice care atrag atenția și o formă elegantă inedită. Puterea va fi în mâinile tale cu noul capac tactil și butonul-aplicator elegant, încrustat cu conturul logo-ului Playboy.Datorită poziției mobile Play-Pause on-off, poți păstra deodorantul în rucsacul de sală sau în orice geantă, fără să îți faci griji că ar putea să pulverizeze accidental.

Noile elemente grafice plasează numele și logo-ul Playboy în centru, pentru un impact vizual maxim.

Aromele sunt ușor de diferențiat, datorită culorii diferite a flacoanelor, precum printul verde-camuflaj pentru Play It Wild și cel cu iepurele auriu pentru VIP. Brandingul Playboy SKINTOUCH®, împreună cu conceptul atractiv, permit identificarea ușoară a beneficiilor principale ale deodorantului.

Reputația Playboy pentru crearea unor campanii de promovare inteligente, ludice și cu un strop de ghidușie este întărită de noua reclamă captivantă pentru TV. Clipul stylish arată cum bărbatul Playboy este pregătit să transforme orice simplă întâlnire într-o oportunitate de seducție. Un bărbat extrem de atractiv este surprins în timp ce folosește deodorantul Playboy SKINTOUCH® 24H Deo Body Spray, înainte de premiera unui film. Când privirile îi întâlnesc fata visurilor, se așază intenționat în fața ei pentru a-i bloca vederea, cu o viclenie jucăușă.
Când ea îl atinge pe umăr pentru a-i atrage atenția, contactul cu pielea ei eliberează puterea de seducție Playboy…și simpla atingere este transformată într-un masaj senzual. Jocul a început!Descoperă ce se întâmplă când îi ispitești mângâierile cu noul Playboy SKINTOUCH® 24H Deodorant Body Spray For Him. Seducția este un joc, let her touch to play!   Preț recomandat: 14 RON.

*în gama Playboy Fragrances

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod