braconaj

Scandalos: Capră neagră, ucisă de braconieri în Munții Rodnei!

Un grup de turiști a surprins, zilele trecute, câţiva braconieri care au împușcat o capră neagră, în apropiere de Iezer, sub Pietrosul Rodnei, în plin sezon de prohibiție.
Braconierii i-au avertizat pe turişti să nu facă fotografii, însă tinerii au reușit să surprindă pe ascuns câteva cadre.

Martorii au alertat autoritățile și sunt dispuși să depună mărturie împotriva celor care au ucis capra neagră, scrie un blogger care a făcut publice imaginile. Potrivit acestuia, infractorii s-ar fi bucurat chiar de complicitatea celor de la stația meteo, unde și-au lăsat mașinile de teren (două autovehicule Nissan și un Mitsubishi), relatează Libertatea.

Potrivit ziarului Libertatea, braconierii ar fi din Borșa, județul Maramureș, localitate care a devenit de mult timp polul braconajului din Munții Rodnei.

Turiștii care sunt martorii unor asemenea evenimente sunt sfătuiți să apeleze numărul de urgență 112 și să ceară intervenţia Jandarmeriei Montane.

Foto: danpavaloiu.ro
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod