Peste 35.000 de femei din România au spus „Sunt frumoasă”

Femeile din România sunt considerate drept unele dintre cele mai frumoase din lume. În ciuda acestui fapt, foarte puține dintre ele au încrederea necesară să afirme acest lucru.” Acesta este insightul care a stat la baza celei mai recente campanii Dove în urma căreia, peste 35.000 de femei din România au avut încredere să își declare frumusețea.

Special creată cu și pentru femeile din România, campania desfășurată în perioada 19 februarie – 10 martie este o continuare firească a misiunii brandului de a încuraja cât mai multe femei să-și aprecieze frumusețea la adevărata valoare.

Primul pas al acestei inițiative a fost reprezentat de vizualul campaniei, în care pentru prima dată, au aparut femei obișnuite din România.

În continuare, Dove a inspirat cele peste 35.000 de femei să spună ”Sunt frumoasă!” prin intermediul unei serii de acțiuni speciale. Campania din mediul digital a pornit de la un video emoțional care surprinde reactiile femeilor atunci cand sunt invitate să-și declare public frumusețea. Acestea au fost invitate să își învingă temerile și să publice o fotografie cu #suntfrumoasa, transformând asta într-o declarație inspiratională.

Zâmbetul, optimismul, simțul umorului, perseverența sunt doar o parte dintre atuurile ce pun în valoare frumusețea unei femei. Peste 35.000 de femei au avut încrederea să spună „Sunt frumoasă!”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod