Pasi simpli pentru un look fresh zi de zi

Cu siguranta visezi la un ten fara imperfectiuni, care sa arate impecabil zi de zi, asemeni vedetelor din showbiz. Specialistii de la Nomasvello ne ofera 3 pasi simpli pentru a avea o piele cu aspect sanatos si frumos. 

Pasul 1: Foloseste Mascara pentru alungirea genelor -  Chiar daca vrei sa fii frumoasa in mod natural, este important sa apelezi si la mici trucuri feminine. Unul dintre acestea este rimelarea genelor, pentru a-ti pune in valoare privirea. Mascara este doar unul dintre acele elemente de make-up care te pun in valoare intr-un mod subtil.
Alege un rimel bun pentru alungirea genelor, ca sa-ti amplifici luminozitatea si culoarea ochilor.

Pasul 2: Utilizeaza machiaj natural - Utilizeaza zilnic doar o crema faciala usoara pentru hidratarea si uniformizarea tenului, care sa nu-ti incarce porii. Incearca fluidul facial revitalizant cu vitamina C si pigmenti de luminozitate, disponibil in toate centrele Nomasvello. Acest produs profesional este o baza ideala pentru machiajul natural, si ajuta la intinerirea epidermei. Ulterior aplica un fond de ten la fel de fluid, combinat cu un anticearcan, pentru a-ti acoperi micile imperfectiuni inerente ale tenului.
Un alt detaliu important este sa nu ratezi in nicio zi somnul de frumusete, atat de necesar pentru regenerarea celulelor pielii. Daca doresti un make-up cu aspect natural inlocuieste rujul cu un gloss transparent, pentru a-ti accentua forma buzelor. Totodata, aplica un fard de ochi insesizabil, in nuante neutre (beige sau roz pal). Ca blush poti folosi doar un strop de ruj in pometi sau perle bronzante, insa nu in exces.

Pasul 3: Ingrijeste-ti tenul corespunzator -  Un ten frumos este un ten ingrijit.  Factorii nocivi din mediu, poluarea, alimentatia si stresul isi pun amprenta asupra pielii, incarcand porii si cauzand neplacutele puncte negre.
Din acest motiv, ai nevoie de o curatare faciala in profunzime Proskin cel putin o data pe luna. Acest procedeu cosmetic elimina murdaria rapid si fara durere, prin actiunea ultrasunetelor si a energiei galvanice. Terapia faciala Proskin este disponibila in centrele Nomasvello si ofera rezultate vizibile in doar 15 minute. Curatarea faciala reda tenului cantitatea optima de colagen si elastina, pentru un look tanar si fresh. Astfel, celulele moarte de la nivelul pielii sunt exfoliate si produsele de hidratare aplicate ajung rapid in epiderma.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod