Parfumul Alaïa - un clasic ce se reinventeaza

Azzedine Alaïa nu incepe niciodata de la o pagina goala. Sezon dupa sezon, el reia mereu aceleasi forme prin taierea si adaptarea materialelor si a codurilor de culoare. Neagra in timpul iernii, rochia skater adopta un bumbac alb pur de vara. O arta in reproducerea ei care elibereaza creatiile lui Alaïa din present si viitor facandu-le eterne. Parfumul Alaïa urmeaza aceeasi logica. Eterna, ca si  rochia skater, Apa de Parfum Alaïa Paris e un classic ce se reinventeaza. De la Apa de Parfum la Apa de Parfum Blanche.

Pentru Monsieur Alaïa, albul ramane, inainte de toate, un concept cu referire la lumina, arhitectura, rigoare.
Pentru a exprima aceasta viziune, sticla, complet transparenta, este decorata cu pattern-ul Laser Cut Alaïa incrustat in sticla. De asemenea, valabil si pentru ambalajul format din cutia alba, pattern-ul Laser Cut Alaïa, alb pe alb, il transforma intr-un obiect de o eleganta suprema. Designer:Martin Szekely.

Deschiderea delicata a marmurei subjugand razele soarelui; gradinile sale inmuiate in umbra copacilor de migdale, Alhambra de Granada, precum si pietrele semipretioase din arhitectura medievala specific spaniola, l-au fascinat nemaidecat pe Monsieur Alaïa.
Impresia de lumina si umbre a inspirat Apa de Parfum Blanche: Notele de varf de migdala creeaza o impresie alba. In inima, impresia florala radiaza in contact cu heliotropul. Iar nota de baza, impresia de piele goala, semnatura aromelor Alaïa, este imbogatita cu vanilia absoluta.  Familia Olfactiva : Floral Moscat Migdala. Parfumier: Marie Salamagne, Firmenich.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod