Gianina, sarbatorită la GOLD MORNING

Ziua de 30 ianuarie este una specială pentru familia Gold Fm. Astăzi o sărbătorim pe Geanina Corondan, vocea feminină de la Gold Morning. Dinainte ca ora 7 a dimineții să anunțe debutul matinalului, colegii Radu Buzăianu și Artur Palaghia i-au cântat ”La Mulți Ani”.

Multe mesaje au venit și din partea ascultătorilor Gold Fm. Născută în zi mare, întrucât tot astăzi se năștea în 1852 Ion Luca Caragiale iar creștin ortodocșii celebrează Sfinții Trei Ierarhi, Gianina s-a emoționat în fața urărilor primite.


Medicii, eroii românilor
Sarbatorita a decis ca “decretului zilei” – marca sa în fiecare matinal - să fie dedicat Eroilor zilelor noastre. Mesajele s-au canalizat în mare parte pe medicii de valoare, de la profesorul Dănăilă la celebrul dr.

Pesamosca.
Invitata dimineții, Aylin Cadîr susține că eroii săi sunt tatăl și soțul ei (avocat, care lucrează cu artiștii, pe drepturi de autor, luptându-se mult în acest sens).
Aylin a vorbit despre rolul de mamă, despre piesele în care joacă la TNB și despre viitoarele proiecte muzicale. Adus în discuție, actrița a spus despre maestrul Horațiu Mălăele (alături de care joacă la teatru): “Horațiu are marele talent de a te face egalul lui.”  


”Simțeam cum ura îmi era adresată personal”

Legat de subiectul fierbinte din SUA, vis-à-vis de musulmani, fără comentarii politice, Aylin Cadîr a vorbit din punctul său de vedere, ca și musulmancă.

“Mi se pare incredibil că trăiesc în epoca asta. Dacă mai țineți minte situația de la noi, legată de Moschee, ei bine valul de ură de atunci, față de musulmani, l-am simțit în plex. Mi-aduc aminte că eram gravidă și simțeam cum ura îmi era adresată personal.”
Însă, totul s-a încheiat într-o notă plină de optimism, cu promisiunea lui Aylin Cadîr că își va lansa noile piese muzicale, live, la matinalul Gold Fm!

Morning Gold este matinalul Gold Fm, de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, o emisiune - statement care dă valoare.

Geanina Corondan, Radu Buzăianu și Vecinu Artur (actorul Artur Palaghia) vă promit un matinal cu muzică bună, invitați de calitate și multă distracție.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod