Or-Light : Cel mai performant SPL al momentului

Cel mai performant SPL al momentului- te ajuta sa scapi de 80% din parul nedorit inca de la prima sedinta; O sedinta cu Or-Light echivaleaza cu 5 sedinte de IPL

Cel mai performant SPL al momentului- te ajuta sa scapi de 80%  din parul nedorit inca de la prima sedinta; O sedinta cu Or-Light echivaleaza cu 5 sedinte de IPL.

Acest sistem revolutioneaza piata sistemelor de epilare definitiva prin puterea sa de 150 Juli incorporata intrun sistem de mici dimenisuni. Fiecare flash este masurat si eliberat in mai putin de 1 secunda, ceea ce face din acest sistem cel mai rapid si puternic sistem de pe piata. Epileaza complet picioarele sau spatele unui barbat in 20 de minute in loc de 90  min cu un alt echipament.

Primul controler integrat de putere care va permite verificarea puterii inainte de fiecare sesiune. Echipamentul Or-Light de la Yperion este de 3 ori mai rapid decat orice alta orice alta tehnica de epilare definitiva din lume si reprezinta siguranta, eficienta si rapiditatea.

Lansarea oficiala a celui mai performant si rapid aparat de epilare definitiva SPL: Or-Light de la Yperion a avut loc saptamana trecuta. Piesa de rezistenta a evenimentului a fost Trainerului International Yperion - Judith Konckier – care a sustinut acest eveniment.
Judith Konckier are o experienta de peste 26 de ani in tehnologia IPL si Laser si a fost pionul principal in crearea aparatului Or-Light. Este sotia lui Jacques Konkier ce detine Groupe Jacques Bogart SA -  un holding francez ce produce brandul de haine Le Dix, parfumurile:Ted Lapidus, Carven, Eurolxe, Jacques Bogart si Balenciaga.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod