Ellie White, şase săptămâni până la naştere! “Sunt mai creativă ca niciodată!”

18 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White, şase săptămâni până la naştere! “Sunt mai creativă ca niciodată!”

Ellie White se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei. Mai are doar şase săptămâni până va aduce pe lume primul său copil. Artista va avea un băieţel, rodul dragostei cu managerul său Doru Tinca.

Ellie susţine că perioada sarcinii i-a impulsionat şi mai mult creativitatea. Astfel se face că, în cea mai mare parte a timpului, artista compune piese pe care le va lansa după ce va naşte. În plus, se refugiază şi în pictură, unul din cele mai mari hobby-uri ale sale.

“Am devenit mai sensibilă ca niciodată în această perioadă.

În special acum, în ultimele două luni de sarcină. Doru îmi spune că sunt un vulcan de sentimente. Am decis să luăm o pauză de concerte până la finalul anului, astfel că acum stau mai mult timp acasă. Bebe cel mic îmi aduce multă inspiraţie. Am compus până acum trei piese pe care le voi lansa anul viitor. Când nu compun, citesc cărţi şi pictez. Am câteva tablouri deja realizate la Braşov”, declară Ellie White.

Artista este cunoscută pentru sensibilitatea pe care o oferă oricărei piese interpretate de ea, fie că este vorba de o baladă sau de o melodie de club.
Vocea ei este uşor de recunoscut, astfel că şi-a creat o comunitate puternică de fani. Admiratorii ei o susţin zi de zi pe pagina oficială de Facebook, care a depăşit jumătate de milion de like-uri.
Ellie White a lansat la începutul toamnei videoclipul “Ziua mea”, filmat în Malta. Piesa a generat deja o modă printre fanii artistei, fiind dedicaţia pe care o fac tuturor celor care îşi aniversează ziua de naştere, indiferent de vârstă.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=FbNYB__OB6I

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod