OPI lansează Colecția ProSpa, o linie de produse de lux inspirate de tehnicile de îngrijire facială și perfecționate pentru mâini și picioare

OPI lansează Colecţia ProSpa, creată pentru a transforma atât modul în care clientele sale își îngrijesc mâinile și picioarele, cât și experiența din saloanele specializate. Dezvoltată în colaborare cu Dr. Gabriel Zena - dermatolog de renume mondial, această linie de produse împrumută cele mai bune practici ale îngrijirii faciale, inclusiv tehnologiile, formulele și ingredientele, pentru a revoluționa îngrijirea pielii în mediul saloanelor profesionale pentru manichiură-pedichiură și pentru a asigura soluții de calitate pentru hidratare, protecție și prevenire a diverselor probleme specifice.

Concepută pentru îmbunătățirea experienței clienților, colecția ProSpa include ingrediente de ultimă generație, precum untul ultrahidratant de Cupuaçu, extractul de Ceai Alb bogat în antioxidanți pentru a combate deteriorările cauzate de radicalii liberi și Peptide restaurative, care acționează pentru refacerea fibrelor de colagen și ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Îmbinând cunoștințele despre îngrijirea tenului ale specialistului Dr.

Gabriel Zena cu experiența OPI în domeniul manichiurii/pedichiurii, au fost dezvoltate formule special destinate saloanelor, care să ofere clienților lor momente de răsfăț și rafinament ca niciodată până acum. Noile produse revoluționare includ Tratament pentru  micro-exfolierea mâinilor, ProSpa Micro-exfolianting Hand Polish, Cremă hidrtantă pentru masaj, Moisture Whip Massage Cream, Spray hidratant cu ceramide, Moisture Bonding Ceraminde Spray, Balsam cu efect intensiv de netezire a calozităților, Intensive Callus Smoothing Balm, și Ser protector pentru mâini, Protective Hand Serum.

ProSpa preia cele mai bune atribute ale îngrijirii faciale și le încorporează în produse destinate mâinilor și picioarelor. Fără o îngrijire adecvată, aceste două zone ale corpului sunt predispuse atât îmbătrânirii premature, cât și roșeței, uscăciunii, inflamației și crăpării pielii”, explică ambasadorul și consilierul ProSpa, Dr.

Zena Gabriel. „Inspirația mea pentru contribuția dezvoltării acestor produse provine din munca de peste un deceniu cu clienți care știu să aleagă ce este mai bun pentru ei. Acești clienți vor să arate și să se simtă extraordinar, iar asta înseamnă o piele hidratată și protejată pentru prevenirea îmbătrânirii pe cât posibil. Circulația îmbunătățită prin masaj și reînnoirea celulară datorată exfolierii, combinate cu hidratarea îi conferă pielii o strălucire viguroasă”.

Saloanele pot duce serviciile pentru clienți la următorul nivel și le pot oferi acestora o experiență de care să se bucure între vizitele la salon, acasă”, afirmă Co-Fondatorul și Ambassadorul brandului OPI, Suzi Weiss-Fischmann. „Datorită formulei puternic hidratante și parfumului de citrice erbacee, femeile se pot simți relaxate și îngrijite atât la salon, cât și acasă”.



Noua colecție de îngrijire a pielii mâinilor și picioarelor include: pudră efervescentă cu efect de calmare, ProSpa Soothing Soak; gel cu acțiune avansată, pentru înmuierea calozităților, ProSpa Advanced Callus Softening Gel;    Balsam cu efect intensiv de netezire a calozităților, ProSpa Intensive Callus Smoothing Balm; Cremă hidratantă pentru masaj, ProSpa Moisture Whip Massage Cream; Cremă exfoliantă pentru cuticule, ProSpa Exfoliating Cuticle Cream; Cremă exfoliantă pe bază de Zahăr, ProSpa Exfoliating Sugar Scrub; Tratament pentru micro-exfolierea mâinilor,  ProSpa Micro-Exfoliating Hand Polish; Mască hidratantă cu efect de netezire, ProSpa Soothing Moisture Mask; Cremă protectoare pentru mâini, unghii și cuticule, ProSpa Protective Hand, Nail & Cuticle Cream; Ser protector pentru mâini, ProSpa Protective Hand Serum; Ulei pentru unghii și cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil;   Creion cu ulei pentru unghii și cuticule, ProSpa Nail & Cuticle Oil To Go; Spray hidratant cu Ceramide, ProSpa Moisture Bonding Ceramide Spray; Pilă pentru picioare & Benzi pentru exfoliere, de unică folosință, ProSpa Dual Sided Foot File With Disposable Grit Strips.
Colecția OPI ProSpa cuprinde 14 produse care se regăsesc în multiple gramaje.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod