Păţania unei barmaniţe pipăită de un client: L-a imobilizat şi tot ea e de vină!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Septembrie 2017
O tânără s-a confruntat cu o problemă întâlnită de multe femei: un tip a agresat-o, iar reacţia ei a fost promptă.
Krystal Olsen, în vârstă de 32 de ani, lucra ca barmaniţă în Arizona într-un weekend foarte aglomerat, când a fost acostată de un localnic care i-a cerut să-l servească. Acesta i-a băgat mâna pe sub fustă şi i-a atins posteriorul, ceea ce a enervat-o din cale afară pe tânăra originară din New York.

Reacţia ei la această agresiune a devenit virală: aceasta a aplicat o manevră de autoapărare şi l-a apucat din spate cu braţul de gât pe tupeist, apoi l-a scos târâş din bar, singură.
Tipul n-a înţeles din prima că a avut ghinion şi că s-a luat de cine nu trebuie, iar în timpul altercaţiei a împins-o pe Olsen în peretele exterior al localului. Din fericire, personalul de securitate a intervenit şi l-a imobilizat pe agresor, iar Olsen a chemat poliţia, relatează Shareably.

Când şi-a dat seama că lucrurile nu merg în favoarea lui şi că va fi arestat, atacatorul a început să plângă. Tânăra l-a pozat în timp ce se smiorcăia ca un puşti şi a postat imaginea pe Twitter, cu următorul mesaj: "Tipul ăsta m-a tras de fund...
l-am luat de gât şi l-am dat afară, iar el m-a împins în perete. Şi acum plânge ca un fraier când e arestat."


Postarea tinerei a devenit virală, iar multe femei şi-au arătat sprijinul pentru ea, împărtăşindu-şi experienţele similare prin care au trecut. "Dacă mai mulţi bărbaţi ar lua bătaie pentru că agresează o femeie, atunci poate ar pricepe mai repede că trupul unei femei e doar al ei", a scris cineva.
"Am trei fete, sper că ar face la fel", a comentat o altă persoană. "Eşti tare, aş vrea ca fiica mea să crească şi să fie ca tine", este un alt mesaj.

Multe dintre reacţii au fost pozitive şi au susţinut-o pe victima agresiunii, dar ce credeţi? Au fost şi câteva comentarii care susţin că acţiunea tinerei a fost cam excesivă acuzându-l pe clientul obraznic de agresiune sexuală şi susţinând că acesta avea tot dreptul să reacţioneze violent când a fost agresat fizic; o soluţie mai bună ar fi fost ca ea să reacţioneze verbal mai întâi şi să cheme paza dacă clientul nu se potolea.


Esenţial este că Olsen a scăpat nevătămată din acest incident şi că agresorul a fost reţinut de poliţie. Data viitoare când îi va da prin cap o idee la fel de proastă va şti unde poate ajunge dacă nu se potoleşte - iată o soluţie care funcţionezează mai bine decât clasicul: "Te rog frumos să mă laşi în pace!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod