Obtine o piele tonifiata pregatita pentru vara!

Pielea lasata si flasca nu este deloc atractiva cand vine momentul sa ne dezbracam pentru a ne bucura de razele soarelui. Insa nu trebuie sa ne ingrijoram de aceste semne ale trecerii timpului, inevitabile de altfel, ci sa le tratam pt a ne recapata vigoarea si increderea in sine.

Icoone este un tratament non-invaziv ce trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii, redand fermitatea. Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing si de lifting pentru fermitatea fetei, gatului si decolteului, garantand totodata si reducerea semnificativa a ridurilor adanci si liniilor de expresie din zonele delicate precum ochii sau buzele. Aparatul este prevazut cu un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu o multitudine de orificii menite sa produca Stimularea Multi Micro Alveolara, incurajand fibroblastele sa produca elastina si colagen nou.

Pe langa rezultatele imediate de eliminare a grasimii, a celulitei si fermitatea pielii, Icoone este un tratament placut, de relaxare cu ajutorul caruia in numai 40 de minute veti reusi sa aveti parte in acelasi timp de un masaj de relaxare si sa va bucurati de rezultate imediate de remodelare corporala.

Unde:  OXYGEN SPORT CENTER

Pret: 150 RON/sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod