Giorgio Armani Code Ice - O semnătură unforgettable

Fidel spiritului orginal Armani Code, semnătura orientală, aromată a Code Ice pătrunde în aer cu o aromă senzuală și captivantă semnată Alberto Morillas, Maître Parfumeur la Firmenich.  Acest concentrat de adrenalină adaugă intensității parfumului  o explozie de prospețime.  Notelor acidulate de citrice li se adaugă mirodenii glasate, care se conturează în note lemnoase puternice. Aromele lămâiei, salviei sau boabelor de tonka fuzionează pentru a sublinia cu delicatețe o aromă revitalizantă de mentă piperată.

O nouă variantă a seducției pentru bărbatul Code, care renunță la smoking pentru un costum lejer, gri sau pentru un simplu tricou.  Un parfum puternic, dar de o prospețime intensă, care umple aerul de magnetism, ce ar face pe oricine să îl caute pentru a-l mai simți  o dată.

O versiune casual chic, dar mereu încorporată în aceeași siluetă: un ambalaj emblematic, inspirat de sacoul unui smoking Armani,  o linie clasică și foarte masculină, traversată de un gri metalizat pentru a evidenția prospețimea acestui nou parfum.

Disponibil în următoarele variante:  Armani Code Ice EDT 50 ml: 275 lei;  Armani Code Ice EDT 75 ml: 333 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod