Nutricosmeticele sau dieta mediteraneană într-o capsulă!

În ultimii ani am devenit tot mai conștienți de importanța unei alimentații corecte și a unei vieți active. Știm că stresul este cel care determină apariția multor dezechilibre, dar la fel de bine știm și că cea mai bună metodă de prevenire a îmbolnăvirii sau a apariției și instalării semnelor îmbătrânirii este introducerea în dietă a unor alimente, care nu doar ne hrănesc, dar ne și ajută să ne menținem cât mai mult tinerețea și vitalitatea.

Noile tendințe în materie de îngrijire personală și wellness au venit în completarea produselor cosmetice cu o alternativă: nutricosmeticele, suplimente ce sporesc frumusețea printr-un efect din interior, nu doar printr-un efect exterior.

Nutricosmeticele sunt cea mai nouă inovație în materie de îngrijire personală și sunt suplimente pe bază de substanțe nutritive, cu rolul de a spori sănătatea pielii, părului și unghiilor, dar și pentru a da un plus de vitalitate întregului organism.

Verva Beauty este un produs anti-aging sub formă de capsule, disponibil acum și pe piața din România. Formula Verva Beauty este una inspirată din dieta mediteraneană, binecunoscută pentru efectele ei benefice asupra pielii, părului și tonusului general al organismului.

Dacă ne gândim că o dietă dezordonată şi un stil de viaţă nesănătos se resimt pe piele prin apariţia timpurie a ridurilor, prin revenirea acneei sau printr-un un aspect tern al tenului, atunci este normal să realizăm că aceste probleme pot fi combătute şi inversate în primul rând printr-o nutriţie corespunzătoare.

Nutricosmeticele oferă un boost din interior frumuseţii celor care le consumă şi au grijă că aportul de nutrienți al acestora să fie unul corect.

Verva Beauty conţine colagen marin și vitaminele A și B3 pentru menținerea sănătății pielii, extract de luminița nopții pentru hidratare, biotină pentru un păr puternic, nouă surse de antioxidanți pentru protecție, printre care și extract de rodie, despre care studiile arată că are o capacitate antioxidantă de până la trei ori mai mare decât ceaiul verde.

Efectele nutricosmeticelor se văd în timp și se recomandă cure de cel puțin trei luni, dar rezultatele se mențin pe o durată mai mare decât în cazul folosirii a doar produse cosmetice.

O cură de Verva Beauty contribuie la sporirea elasticității pielii, întarirea unghiilor și creșterea rezistenței părului. Un studiu realizat pe 20 de femei cu vârste între 33 și 59 de ani arată că utilizarea echivalentului a două capsule de Verva Beauty timp de 30 de zile scade adâncimea ridurilor din jurul ochilor cu până la 21%.

Și pentru că frumusețea izvorăște nu doar din sănătatea corpului, dar și din echilibrul interior, Verva recomandă o Cură de Frumusețe, ce cuprinde un program de 12 săptămâni, pe parcursul cărora ni se recomandă să introducem treptat în viața noastră acele deprinderi ce conduc la sporirea stării de bine: sport, meditație, opt ore de somn, doi litri de apă pe zi, o alimentație sănătoasă, dar și să fim mai buni cu ceilalți și, mai ales, cu noi.

Mai multe informații despre nutricosmeticele Verva Beauty și Cura de Frumusețe recomandată găsiți pe www.verva.me.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod