Chef FOA reinventează preparate tradiționale românești și internaționale

Kaufland România și Chef Foa au demarat un parteneriat cu scopul redescoperirii rețetelor tradiționale românești sau a celor din bucătăria internațională și reinventării acestora în cadrul unor cooking-show-uri. Începând din această primăvară, clienții Kaufland se vor putea bucura de evenimente culinare, rețete speciale și sfaturi practice în bucătărie marca Chef Foa.

În magazine sau în cadrul unor evenimente speciale, clienții vor avea parte de experiențe culinare desăvârșite alături de Chef Foa.

Pe pagina de Facebook a companiei, în ziarul retailerului, pe site-ul companiei și în magazine vor fi disponibile informații complete despre întregul proiect.

Majoritatea rețetelor reinventate de către Chef Foa vor avea specific românesc pentru că în centrul sortimentului disponibil în magazine se află produsele locale, atât de gustoase și apreciate de toata lumea.

Rețetele tradiționale românești sunt constant o sursă de inspirație pentru mine și mă bucur că am găsit acest punct comun cu Kaufland.

Zona de mâncare sănătoasă, autentică, alături de cea de street food sunt cele mai interesante trenduri în gastronomia actuală și foarte aproape de sufletul meu. De abia aștept să împărtășim aceste rețete cu clienții și să îi învățăm să se bucure de savoarea și gustul desăvârșit al preparatelor cu ingredinte de cea mai bună calitate.”, spune Chef Foa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod