Noul Perfect Smokey Eye Palette de la Deborah Milano

Smokey. Eyes. Două cuvinte simple. Dar pune-le împreună și vei obține cel mai îndrăgit stil de machiaj din toate timpurile, fapt vizibil atât în preferinţele celebrităţilor pentru covorul roşu, cât şi în alegerile femeilor obișnuite pentru evenimentele speciale din viață. Și ce ne-am putea dori mai mult decât niste sfaturi și trucuri pentru realizarea unui Smokey Eyes profesionist în doar câteva minute? Dar stai, mai e ceva! Femeile adoră să realizeze un machiaj Smokey Eye folosind culoarea must-have a sezonului. Din acest motiv, Deborah Milano – brandul Italian expert în culori și machiaj - lansează un nou concept de paletă de farduri perfectă pentru a crea ochi fermecători și o privire absolut seducătoare: este vorba despre Perfect Smokey Eye Palette.

Singura paletă de farduri ce conține 5 culori ce pot fi combinate și asortate.
Creată de designer-ul Italian Mario Trimarchi, caseta stilizată cu liniile elgante ce separă natural culorile, se cuibarește perfect în palmă. Acestea sunt principalele caracteristici ale noului Perfect Smokey Eye Palette by Deborah Milano. Creat pentru a completa gama de farduri de pleoape Deborah Milano, noul ultra-versatil Perfect Smokey Eye Palette, conține un set de cinci nuanțe glamour armonizate perfect pentru a realiza, în doar cinci pași, un machiaj fume fabulos. În funcție de ocazia pentru care este realizat, machiajul poate fi intens sau discret, luminos sau ușor dramatic, conferind privirii senzualitate și mister.

Cinci nuanțe de fard într-o singură paletă! Perfect pentru realiza o mulțime infinită de machiaje deosebite.
Noul Perfect Smokey Eye Palette by Deborah Milano conferă fiecarei femei șansa de a jongla cu paleta de culori și de a-și crea propriul stil de machiaj fume. Efectul fumuriu obținut din degrade-urile de la o nuanţă închisă la una deschisă, conferă profunzime şi luminozitate privirii, avantajează orice formă a ochilor şi datorită posibilităţilor cromatice numeroase, orice nuanţă a irisului.

De ce Perfect Smokey Eye Palette este un produs unic? Datorită consistenței super lejere și mătăsoase a fardului… sau, poate fi intensitatea uimitoare a culorilor. Îmbogățit cu Carbonat de Magneziu, produsul se aplică ușor și se estompează frumos. Acoperirea poate fi subtilă sau intensă, în funcție de rezultatul dorit.
Printre ingrediente se regăsesc micromoleculele de talc care asigură culorilor rezistență și aspect mătăsos, esteri cu greutate moleculară mare, pentru o aplicare ușoară și mică pentru o textură cremoasă. Desigur, Perfect Smokey Eye Palette are eticheta Made in Italy. Testat oftalmologic

Creat de designer-ul Italian Mario Trimarchi, ambalajul Perfect Smokey Eye Palette este o casetă fină și delicată ușor de ținut în palmă. Prin capacul transparent se pot vedea cele cinci nuanțe perfect armonizate ale fardului, clientele având astfel avantajul de a putea alege ușor combinația potrivită. Paleta are in interiorul ei un aplicator cu două capete, conceput pentru a putea aplica produsul cu precizie în cantitatea potrivită.
Pe spatele produsului sunt inscripționați pașii care trebuie urmați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Perfect Smokey Eye Palette se lansează în 6 combinații armonioase de culori, de la must-have-ul nude la culoarea specială a violetei, plus cele mai trendy nuanțe ale sezonului cum ar fi șofran și kaki.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod