NIVEA SUN Loţiune de protecţie solară FPS 20

Fără protecţie, pielea se confruntă cu pericolul arsurilor şi a îmbătrânirii premature din cauza razelor UV, motiv pentru care importanţa şi necesitatea protecţiei solare sunt lucruri cunoscute de fiecare dintre noi.
Fără protecţie, pielea se confruntă cu pericolul arsurilor şi a îmbătrânirii premature din cauza razelor UV, motiv pentru care importanţa şi necesitatea protecţiei solare sunt lucruri cunoscute de fiecare dintre noi. Cu atât mai mult, pentru a avea un bronz sănătos este esenţial să alegem produse de calitate, care să ne asigure o protecţie solară eficientă şi să ne ferească de arsurile solare -  cele mai frecvente afecţiuni dermatologice ale sezonului de vară.

In urma unor teste comparative pe lotiuni de protectie solara, efectuate de catre Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC-România), NIVEA SUN Loţiune de protecţie solară FPS 20 a obtinut cele mai bune rezultate.
Testul a analizat în primul rând protecţia solară pe care loţiunile o oferă alături de rezistenţa la apă şi diferenţele dintre factorul de protecţie solară declarat şi cel real, dar şi capacitatea de hidratare a loţiunilor şi calităţile lor cosmetice, precum aspect, consistenţă, parfum, uşurinţa întinderii pe piele.

NIVEA SUN Loţiune de protecţie solară FPS 20 are o formulă ce conţine un sistem de filtre UVA/UVB echilibrat, care ajută la protejarea sănătăţii pielii.
Loţiunea, rezistentă la apă, oferă protecţie imediată împotriva arsurilor solare, a îmbătrânirii premature a pielii şi ajută la reducerea riscului alergiilor solare. Formula de îngrijire cu Hidramina proprie pielii oferă hidratare profundă şi de durată. Preţ: 32,22 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod