ROUGE VOLUPTE PERLE - Yves Saint Laurent

Colecţia de Toamnă - Iarnă 2011 a casei YSL, inspirată de mirosul plantelor de gradină in mijlocul nopţii, vibrantă şi tropicală, in nuanţe sofisticate de verde si mov, crează un look intens si seducator pentru acest sezon.
Colecţia de Toamnă- Iarnă 2011 a casei YSL, inspirată de mirosul plantelor de gradină in mijlocul nopţii, vibrantă şi tropicală, in nuanţe sofisticate de verde si mov, crează un look intens si seducator pentru acest sezon. Midnight Garden- Fall 2011 Make-up Collection este disponibilă in magazine din Septembrie 2011.

ROUGE VOLUPTE PERLE, pentru buze senzuale, pline, cu o sclipire subtilă de satin. Textură senzuală, incredibil de bogată, senzuală ROUGE VOLUPTÉ PERLE se topeşte într-o clipită pe buze pentru o senzaţie unică de plăcere şi culoare excepţional de strălucitoare.
Senzaţii interminabile-cerurile botanice sunt combinate cu polimerii de silicon pentru a netezi şi mări,  asigurându-se în acelaşi timp că şi culoarea alunecă fără cusur pe buze. Un strat subţire de polimer cu un "luciu de oglindă" reflectă lumina pentru a reda o strălucire extraordinară.

Un strat nutritiv şi protector de acid hialuronic conferă buzelor supleţe pentru o senzaţie persistentă de confort.  Carcasă de lux- Pentru o ultimă atingere elegantă, o bandă perlată imprimată încercuieşte carcasa de un auriu lucios ROUGE VOLUPTE PERLE.
ROUGE VOLUPTE PERLE, pret public estimat 154 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod