Miss Sporty STUDIO LASH

Miaowww.What’s up pussy-cat? Fetelor, ştim că toate ne dorim…ochi ca de pisică. Plini, sexy, de impact. Un look care este atrăgător, adorabil şi…fascinant în acelaşi timp.

Ce anume face ochii de pisică atât de încântători? Ne-am gândit mult la asta şi se pare că este vorba despre forma alungintă, migdalată – atât de atrăgătoare şi atât de cool. Un look care se potriveşte perfect cu un tricou vintage, dar şi cu o rochie neagră, simplă. Nu ţine cont de timp…nu se demodează niciodată.

De ce ai nevoie pentru a obţine acest look? Surprinzător, doar de 1 singur produs: Miss Sporty The Miaoww Look Mascara!

Mascara The Miaoww Look! are un secret care va schimba totul! Peria cu o nouă formă inovativă este proiectată pentru a cuprinde fiecare geană (chiar şi cele aparent invizibile), îmbrăcându-le într-un negru luxos şi lungindu-le cu până la 44%*.
Foarte uşor obţii un volum de până la 11 ori mai mare*.  Ştim, e copleşitor!

Nu este vorba numai despre perie. Imagineaza-ţi cele mai negre gene posibile…apoi fă-le şi mai negre de atât!

Cu această mascara se întâmplă magia! Ochi mari, larg deschişi…gene alungite şi cu volum perfect. Ele sunt amplificate…şi look-ul tău este super-definit, exact ca privirea unei pisici simpatice.

Bine ai venit la şcoala de frumuseţe a lui Miss Kitten!

Ochii unei pisici pot părea dificil de imitat, însă este modalitatea cea mai simplă prin care poţi adăuga doze de WOW look-ului tău din fiecare zi.

Eşti gata să obţii farmecul irezistibil al unei pisici? Să începem atunci! Purrrrrr…

1.
Începe prin a-ţi ondula genele

2. Foloseşte şi un eyeliner. Îţi poţi menţine mâna nemişcată şi evita tremuratul dacă îţi sprijini cotul de o masă. Începând din colţul interior al ochilui, trasează o linie de-a lungul genelor superioare folosind Studio Lash Eyeliner! Încearcă să te apropii de gene cât poţi de mult.

3. Îngroaşă linia pe măsură ce te îndepărtezi de colţul interior…şi opreşte-te când ajungi la capătul liniei genelor.

4. Să adăugăm şi codiţele! Ar trebui să urmeze în continuarea liniei genelor inferioare. Acest tocuh îţi va oferi aspectul alungit al unui ochi de pisică.
Începi să îl conturezi din colţul exterior până când atinge liner-ul de deasupra genelor.

5. Verifică în oglindă că liniile de la ambii ochi să fie egale şi lungeşte-le sau îngroaşă-le acolo unde este nevoie.

6. Acum dă volum genelor cu Miss Sporty The Miaoww Look Mascara şi fă din noii tăi ochi de felină cea mai bună armă a ta!

Vrei să intensifici look-ul dramatic pentru seară? Nu e nevoie să îndepărtezi machiajul şi să începi din nou…doar îngroaşă şi lungeşte codiţele pentru mai multă pisiceală! Suplu şi fermecător…precum o superbă pisică neagră.

Nou de la Miss Sporty: Mascara pentru ochi ca de pisică – Studio Lash The Miaoww Look!

*Testat clinic în comparaţie cu gene fără mascara

 Preţ recomandat: 14.5 lei

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod