Soţul prezentatoarei TV din Arad, bătut crunt de un angajat, a murit

Valentin Costea, care a fost bătut crunt de către un angajat, în seara de 5 martie, a murit la spital, după ce în ultimele zile a fost în moarte cerebrală, agresorul urmând să fie acuzat de omor.

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, Marius Craina, a declarat pentru Mediafax că victima agresiunii, Valentin Costea, a murit, miercuri după-amiază, în urma unui stop cardiac.

"Pacientul era în moarte cerebrală de la începutul săptămânii trecute, fapt confirmat neurologic, stare care era ireversibilă"
, a declarat sursa citată.

Conform unor surse medicale, citate de Mediafax, familia nu a dorit ca Valentin Costea să devină donator de organe, cât timp s-a aflat în moarte cerebrală, sperând până în ultimul moment că îl va putea transporta la o clinică din străinătate.

Astfel, pacientul a fost menţinut în viaţă de aparate şi medicamente până când i-a cedat inima.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care au obţinut arestarea preventivă a suspectului pentru infracţiunea de tentativă de omor, vor schimba încadrarea juridică a faptei în omor.

Agresorul era angajat la atelierul de tuning auto al victimei. El se numeşte Daniel Dorel Hodiş, are 24 de ani şi a fost reţinut la câteva ore după ce l-a atacat pe Costea. Suspectul şi-a recunoscut vina în timpul audierilor, declarând ulterior presei că a recurs la faptă ”din sărăcie”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod