Masti corporale cu namol pentru o piele vesnic tanara

Vremea schimbatoare de afara aduce cu sine nevoia de mai multa atentie pentru pielea matura. Si pentru ca traim in epoca ingrijirii cu produse „culese”direct din natura, Danubius Health Spa Resort iti propune masti corporale cu namol.

De ce? Pentru ca „namolul sapropelic extras din Lacul Ursu contine substante cu efect antiinflamator. In principal cantitati mari de clorura de sodiu. Este emolient,  hidratant, datorita acizilor humici, derivati din microflora si microfauna lacului si biostimulator.

Totodata, acesta exfoliaza pielea cu ajutorul cristalelor de minerale din structura sa si o detoxifiaza. Prin efectul de transpiratie, la temperatura de aplicare de 42 gr C”, spune Suzana Pretorian, Dr.Balneolog Danubius.

Prin urmare namolul sapropelic peloidogen extras din Lacul Ursu are certe efecte anti-aging. Atat directe, la nivel cutanat, cat si indirecte, prin reechilibrarea sistemului hormonal, nervos vegetativ. Iar beneficiile sale nu se opresc aici. Are si efect imunologic. Deoarece creste atat capacitatea imuna locala la nivelul pielii, cat si imunitatea generala a organismului.
In plus, efectul anti-aging se mentine pe termen lung, circa 6 luni.

In cadrul bazei noastre de tratament se pot experimenta tratamente de detoxifiere, hidratare si regenerare sub denumirea de “Namol Wellness”. Sunt necesare intre 3 si 5 tratamente successive,  pentru un efect cutanat de durata”, adauga specialistul Danubius Health Spa Resort.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod