Credință. Gabriel Cotabiță: ”Nu trebuie să vă fie frică de moarte!”

Tragedia prin care a trecut l-a schimbat. Astăzi, artistul crede că există ceva după această viață, iar oamenii vor fi răsplătiți pentru faptele bune

Celebrul solist s-a întors din morți. Susține concerte, participă la emisiuni TV, face declarații de presă. Și-a reluat viața normală și are din nou succes.
Gabriel Cotabiță a suferit un atac cerebral în luna iunie a anului 2015 și vreme de mai bine de 20 de zile s-a zbătut la marginea morții.
Se poate spune că și-a revenit printr-o minune, dar, adevărul e că pe el l-a ajutat foarte mult celebritatea. Fiind un solist cunoscut și atât de îndrăgit de publicul din România, medicii au făcut tot posibilul să-l readucă la viață. Și au reușit.

25 Februarie 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 25 Feb 2016, 22:17
    ASA

    @Gina - corect, ai mare dreptate. Controlezi sexualitatea, banii si resursele, controlezi umanitatea. Religia este cancerul omenirii, in special religiile abrahamice.

    0
    0

  • Gina pe 25 Feb 2016, 09:03
    Teama de moarte este datorată religiei creştine

    DA. Religia creştină vorbeşte despre iadul în care ajungi după moarte, deci să-ţi fie frică până în ultimul moment al vieţii. În Hinduism şi Budhism moartea me considerată o nouă formă a existenţei sufletului, nu există POPII îmbuibaţi care să-ţi inoculeze frica îngrozitoare. De ce fac asta? Predică apă dar ei beau vin. Le spun Maselor ENORME DE OAMENI LA LIMITA SUPRAVIEŢUIRII că după ce pe lumea asta de abia şi-au târât zilele, într-o altă lume vor fi fericiţi. Aiurea... şi asta în timp ce ei crapă de graşi, duc o viaţă de nababi cu maşini de lux, hrănesc porcii cu cozonaci primiţi de la oamenii săraci (care-şi rup de la gură să ducă obolul la biserică) şi trăiesc DIN PLIN, aici, pe pământ - că ce-i în mână nu-i minciună,

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod