Mărirea feselor: 5 tipuri de intervenții chirurgicale

Mărirea feselor un subiect pe care am decis să-l discutăm astăzi. O procedură din zona estetică extrem de cerută de către pacientele chirurgiei estetice, de aceea ne-am gândit că ar fi util să vorbim despre 5 dintre cele mai cerute tipuri de intervenții din aceste zone.
„Volumizarea feselor sau mărirea feselor, așa cum este comun cunoscut termenul, este o procedură dorită de multe dintre pacientele noastre. Descoperim, însă, odată ce stăm de vorbă cu ele că nu dețin toate informațiile de care au nevoie înainte să aleagă ce tip de intervenție vor face”, explică Valentin Burada, specialist medicină estetică.

1. Volumizare fese prin injectare cu Aquafilling


„Volumizarea feselor prin injectare cu Aquafilling este o inovație estetică adusă în România de Clinica Swiss EstetiX. Încă de la început, procedura a avut un real succes în rândul pacientelor noastre. Motivele care au dus-o în topul preferinţelor sunt reprezentate de numeroasele beneficii pe care le prezintă”, explică specialistul.
Procedura este minim invazivă, se realizează prin sedare ușoară, rezultatul este vizibil imediat și se păstrează pe termen lung.

2.
Lipofilling brazilian


„Procedura de lipofilling brazilian se realizează prin extragerea de grăsime proprie, prin liposucție – din zonele corpului unde există un surplus, urmând ca grăsimea recoltată să fie injectată în zona feselor. Prin această procedură veți obține volumul și forma dorită”, explică Valentin Burada.

Grăsimea proprie reinjectată este mai bine tolerată de organism, rezultatul este unul natural, recuperarea este rapidă, iar riscul de complicații, post-operatorii este scăzut. Rezultatele acestei intervenții chirurgicale de mărire a feselor sunt vizibile imediat, iar rezultatul final va fi vizibil în aproximativ 3 luni de la intervenție.

3.
Mărirea feselor cu implant de silicon


„Implantul fesier din silicon mărește volumul, ridică și rotunjește fesele. Împreună cu medicul specialist veți putea alege tipul de implant și cantitatea potrivită pentru voi. Pentru ca procedura să decurgă bine și rezultatul să fie cel așteptat, pacienții trebuie să urmeze sfaturile și recomandările medicului specialist”, continuă specialistul.

Recomandări înainte de intervenția chirurgicală:

- întreruperea sau reducerea fumatului
- cu 14 zile înainte de operatie trebuie sa întrerupă folosirea unor medicamente sau anti-inflamatoare
- cu 30 zile inainte se recomandă întreruperea administrării anticoncepționalelor
- cu 8 ore înainte se recomandă evitarea consumului de alimente sau băuturi, se poate bea doar apă
- cu 30 zile înainte de operație – a se evita expunerea la soare și solar

4.
Liftingul brazilian


„Este o procedură minim invazivă prin care se poate obține posteriorul dorit, fără durere și într-un timp foarte scurt. Intervenția durează 30 de minute și se efectuează cu anestezie locală. Firele de suspensie au rolul de a repoziționa fesele. Recuperarea poate dura între 3 și 6 săptămâni, timp în care se recomandă evitarea efortului fizic”, explică Burada.

5. Mărirea feselor prin injectare cu acid hialuronic


„Intervenția presupune injectarea unui gel biodegradabil, folosit pentru augmentare non-chirurgicală. Cel mai spectaculos rezultat este în modelarea feselor”, conchide Valentin Buranda.

Procedura se efectuează sub anestezie locală se efectuează sub anestezie local, fără perioadă de recuperare, fără cicatrici post-operatorii, fără perioadă de spitalizare, durata 30-90 de minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod