Le Rouge Givenchy - noul ruj de la Givenchy

Mai mult decât un ruj ... Givenchy creează un obiect Couture al dorinței fără precedent, care învăluie buzele într-o culoare intensă dintr-o singură aplicare.

 

Rafinat si senzual, Le Rouge Givenchy îmbracă buzele într-un strat catifelat încă de la prima aplicare. Finisajul perfect durează ore întregi și buzele se simt confortabil în totalitate datorită texturii cremoase, descoperire de ultimă oră, ce oferă un finisaj ușor însă perfect în același timp. Rujul este ambalat în metal și piele neagră, un material cu o prezență simbolică în prezentările de modă Givenchy.  Look-ul Le Rouge Givenchy întruchipează romantismul și poezia enigmatică ce își pun amprenta peste toate colecțiile Givenchy.

 

Întruchiparea femeii Givenchy ... Mariacarla Boscono, muza  lui Riccardo Tisci și simbolul parfumului Dahlia Noir, își asociază pentru prima oară imaginea cu  Givenchy Le Makeup.

În lentila de fotograf a lui Daniel Jackson, ea apare în trei viziuni proprii. Un triptic modern, descriind diferitele fațete ale unei personalități.

O frumusețe captivantă, care este atât elegantă, cât și carismatică. Le Rouge Couture va fi disponibil din februarie in magazinele Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod