Noua colectie Meli Melo, Lost Highway

Accepta provocarile acestui inceput de sezon si lasa treburile casnice deoparte! Poarta accesoriile vintage, tinuta cu influenta rock’n roll, imbinata cu elemente country si fii gata pentru o experienta de neuitat, la volanul unei masini glam&vintage! Lost Highway te asteapta!

O colectie inspirata de femeia glamour, lipsita de prejudecati, indragostita de stilul anilor ’50 si de masinile vintage. Ea traieste cele mai frumoase momente, abandonand indeletnicirile gospodaresti si alegand sa calatoreasca, insotindu-si alesul inimii, pe drumurile fara de sfarsit, ale Americii.

Masinile vechi, inca mai poarta viu aerul anilor ’50, pe sosea.

Elementele grafice cu care sunt decorate, aripile, flacarile, dar si forma farurilor, reprezinta elemente de inspiratie pentru noua colectie.                  

Ea ramane pasionata de bijuteriile glamour, delicate, feminine, insa alege sa dea stilului ei o noua infatisare, combinand accesoriile vintage, cu detaliile noii colectii. Flacarile sub forma de elemente grafice, piesele mecanice infatisand inele, coliere si cercei, contribuie la “an updated look”, la o aparitie indrazneata.

Detaliile, texturile si materialele contribuie si ele la look-ul indraznet, la design-ul accesoriilor neconventionale, la tinutele pregatite pentru aceasta escapada “once in a lifetime”: metale aparent neslefuite, texturi lucioase, plastic, cristale, piele.  Poti incepe noul sezon, planuind calatoria vietii tale! America si drumurile ei fara sfarsit sunt acum mai aproape ca niciodata.  Ziua de plecare: 15 ianuarie 2013.
Destinatia: magazinele Meli Melo – Paris si online, pe www.melimelo.ro si www.melimelo.eu. Pret inel: 29,99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod