Lavandine - produsele simple, homemade, naturale

Magazinul Lavandine isi are locul lui pe comunitatea Breslo si mi-a atras atentia prin produsele simple, homemade, naturale, bune de incercat pe pielea noastra, a celor care vor sa se rasfete numai cu ingrediente provenite din natura. Claudia Bulai stie ca este extrem de important sa ne bucuram de tot ce ofera natura, iar cosmeticele bio sunt exact ce ne trebuie pentru a face fata cu brio unui mediu inconjurator poluat si zilelor stresate traite de noi in aceste vremuri.

De cand ma stiu am fost fascinata de acest domeniu, insa inspiratia s-a nascut intr-o calatorie in Italia. Acum 10  ani am vizitat o manastire din regiunea Valombrosa, unde se produceau manual cosmetice. Am avut sansa atunci sa particip la un workshop care pentru mine a fost o revelatie. Am stiut din acel moment ca asta este calea pe care voi merge si pe care o cautam de ceva vreme. A fost greu la inceput, dar am razbit.

Nu a inceput ca o afacere, ci mai mult ca o pasiune. Am inceput sa experimentez diverse formule pana cand m-am trezit cu zeci, sute de produse pe care, evident, nu le-am mai putut folosi si am inceput sa le impart prietenilor si apropiatilor. Apoi, am inceput sa particip la targurile de profil, am deschis magazinul de pe platforma Breslo si incet incet afacerea a crescut. Atat timp cat exista cerere si sunt apreciate, voi continua sa le produc.

Cine este interesat in Romania de produsele bio si de ce ar trebui sa folosim astfel de produse?

Nu exista o categorie anume de persoane,adolescenti,tineri si varstnici deopotriva.De obicei vine ca o consecinta fireasca a adoptarii unui stil de viata sanatos,si o constientizare a pericolului la care suntem expusi luand contact cu chimicalele ascunse in mancarea sau in cosmeticele folosite zi de zi.

Un ruj natural ofera protectie!

Cate dintre noi folosim, macar din cand in cand, un balsam de buze natural sau un ruj care sa contina numai astfel de ingrediente? Va spun ca e bine sa facem acest lucru tot timpul, numai ca ispitele sunt mari si de cele mai multe ori ne dorim si altceva… Dar, Lavandine vine cu propunerea de a incerca un astfel de produs…

Rujul natural este fabricat doar din ingrediente naturale, ce au menirea de a ingriji buzele, oferindu-le protectia de care au nevoie.

De ce ar trebui inlocuit un ruj normal cu cel natural?   Ei bine, daca veti citi ingredientele unui ruj din comert, probabil ca nu veti mai dori toate acele ingrediente nocive pe buzele voastre, mai ales stiind ca exista alternative naturale.

De ce ar trebui sa ne ingrijim parul cu produse 100% naturale? Ce ar trebui sa folosim pentru ca tenul nostrum sa fie protejat de factorii nocivi ai poluarii? Ce are de oferit Lavandine?

Parul e mult mai sensibil la chimicalele cu care ia contact si mult mai vizibil afectat. In timp se toceste, isi pierde stralucirea si incepe sa cada masiv. Produsele naturale nu doar ca nu il afecteaza deloc, ci il mentin sanatos . Aerul incarcat de praf, smogul si metalele grele din atmosfera isi pun amprenta pe tenul nostru fara o ingrijire adecvata. E adevarat ca nu  exista un produs universal de protectie, insa putem  atenua efectele nocive prin respectarea  cateva reguli:demachierea fetei cu lotiuni neuter, neagresive si spalarea cu apa de doua ori pe zi, folosirea cremelor naturale, o alimentatie sanatoasa care sa ne protejze din interior.

In magazinul Lavandine gasiti toata gama produse de ingrijire,100% naturale, creme, lotiuni, demachiant, sapun natural, la un pret corect si accesibil.

De unde sunt procurate ingredientele pentru fabricarea cosmetivelor Lavandine?

Din toata lumea.Mare parte le cumpar de la producatorii si distribuitori de profil din Italia, Germania, Franta, iar pulberile pentru par le import direct de la fermierii producatori din Pakistan si India. Untul de shea de la organizatiile fairtrade din Ghana. Folosesc doar ingrediente de foarte buna calitate ce se reflecta in  finalitatea produselor pe care le creez."

Concurs Lavandine! Castiga un voucher de 250 de lei pentru produse naturale!  Te invit sa dai like paginii de facebook Lavandine.  Lasi un comentariu la aceasta postare, in care sa ne dai link-ul unui produs din magazin, pe care ti l-ai dori in trusoul tau de infrumusetare. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 18 noeimbrie.

Premiul consta intr-un voucher de 250 de lei, cu care iti poti achizitiona produsele Lavandine preferate. Da un share daca iti plac cosmeticele naturale si doresti sa le cunoasca si prietenii tai!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod