Horoscop. Motivul pentru care nu ai noroc în dragoste, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă este mult prea naivă şi crede orbeşte în vorbele bărbaţilor din jurul ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti prea severă şi serioasă faţă de partenerul tău de viaţă.

Pentru că ai mereu pretenţii noi, iar cicălelile nu se mai opresc, bărbaţii din viaţa ta vor fugi de tine la un moment dat. Faci pe liderul acasă şi acest lucru nu îl va putea tolera oricine. De cele mai multe ori, dezamăgirile tale amoroase au la bază acest defect al tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Indiferenţa îţi va crea mari probleme în dragoste. Nu te arăţi deloc interesată de partenerul tău de viaţă, iar acest lucru îl poate îndepărta.

Tratezi totul cu superficialitate, îl laşi doar pe el să decidă şi nu preiei niciodată iniţiativa. Toate aceste lucruri îl vor face să creadă că nu îl iubeşti şi va ieşi din viaţa ta atunci când te aştepţi mai puţin.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu faci declaraţii de dragoste şi nu îi arăţi ce simţi, iar acest lucru îi va ridica semne de întrebare.

Nu va ştii niciodată ce sentimente îi porţi şi va crede ce este mai rău chiar dacă tu chiar îl iubeşti. Firea ta introvertită alungă bărbaţii din viaţa ta fără ca tu să îţi dai seama.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mult prea orgolioasă şi nu recunoşti niciodată când greşeşti, iar la un moment dat partenerul tău nu va mai avea răbdare cu tine.

Ai impresia că numai tu ai dreptate şi îţi expui punctul de vedere mult prea ferm în faţa iubiţilor tăi. Pentru ca o relaţie să reziste trebuie să înveţi să asculţi şi trebuie să ştii să faci compromisuri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Reacţiile impulsive pe care le ai din când în când îi poate îndepărta pe cei din jurul tău, dar mai ales pe iubitul tău.

Te aprinzi foarte repede şi extragi partea negativă din orice dând o altă conotaţie informaţiilor pe care le primeşti. Îţi bănuieşti partenerul de vrute şi nevrute şi îl acuzi pe nedrept, fără să te intereseze măcar să strângi dovezi.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi tratezi iubitul de sus şi te comporţi de parcă orice ar spune este greşit.

Vrei să îl controlezi şi să îl domini atât în discuţii, cât şi în acţiuni. Faptul că nu îi dai ocazia să fie el îl va face să se simtă captiv într-o relaţie care nu îl reprezintă, şi mai devreme sau mai târziu vei fi părăsită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Eşti foarte pretenţioasă şi ceri prea mult de la partenerul tău de viaţă.

Cicălelile de zi cu zi îi vor pune capac la un moment dat şi nu va mai trece mult timp până va pleca de lângă tine. Vrei să îl transformi în tine şi acesta poate fi cel mai rău lucru pe care îl poţi face într-o relaţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti foarte supărăcioasă şi nu eşti mulţumită de nimic.

Vrei ca totul să iasă numai ca tine şi această nevoie de a deţine controlul îţi va pune partenerul pe fugă. Eşti morocănoasă mereu şi nu îţi pasă de ceea ce vrea şi cel de lângă tine. Egoismul va fi principalul motiv de ceartă dintre voi doi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vrei ca doar tu să iei deciziile care vă privesc pe amândoi şi iubitul tău nu va putea tolera acest lucru la nesfârşit.

Partenerul tău are şi el nevoie să se simtă ascultat şi să facă ceea ce îşi doreşte, altfel toată viaţa lui va fi condusă de tine şi îşi va pierde din încredere şi din personalitate. Nu mai încerca să îl domini!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te aprinzi foarte repede şi nu ştii să taci.

Vorbeşti foarte mult şi aţâţi întotdeauna o ceartă, în loc să încerci să o aplanezi. Îi găseşti mereu defecte şi îi aduci reproşuri zi de zi, lucruri pe care nu o să le mai tolereze la un moment dat. Încearcă să îţi accepţi iubitul aşa cum este el!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti obsedată de control şi vrei ca iubitul tău să fie perfect.

Cum nu face lucrurile aşa cum îi spui, cum începi un scandal de zile mari. Cicălelile de zi cu zi şi reproşurille pe care i le aduci, dar şi faptul că uiţi că are şi calilăţi, îl vor face pe iubitul tău tot mai indiferent şi se va rupe definitv de tine la un moment dat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Naivitatea este cel mai mare defect al tău, şi acesta îşi va pune amprenta într-un mod negativ pe toate planurile vieţii tale.

În dragoste cazi prea uşor în capcanele partenerilor tăi şi crezi orbeşte în toate vorbele lor. Astfel vei fi foarte uşor de păcălit şi poate chiar de înşelat. Treci foarte repede peste greşelile iubitului şi ajungi să fii dezamăgită de cele mai multe ori.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod