La Petite Robe Noire Black Perfecto - noutatea toamnei de la Guerlain

In aceasta toamna, La Petite Robe Noire ne surprinde cu o abordare diferita, dar la fel de seducatoare ca si editiile anterioare. Un nou accesoriu preferat, jaketa neagra din piele, pentru un look sexy, indraznet si ROCK. Sticla Iconica, are un nou aspect, negru intens, lacuit, cu o eticheta din piele si un gat cu tinte chic. Black Perfecto iti dezvaluie latura rock, prin trilogia de trandafiri al carei amestec unic evidențiaza fațetele parfumului La Petite Robe Noire.

Co-creatorii Thierry Wasser (Guerlain's Master Perfumer) și Delphine Jelk (Guerlain Perfumer), au combinat diferite tipuri de trandafiri pentru a crea supradoza, semnatura Guerlain, in armonie perfecta cu notele de migdale.
 
Buchetul de flori proaspete si delicate te invaluie cu notele sensible si pretioase ale Absolutului de Trandafir, din regiunea Grasse, si roua trandafirilor bulgaresti. Asemeni jaketei din piele care invaluie rochia oferindu-i un look sexy, notele de trandafiri sunt acompaniate de acordul lemnos compus din patchouli si boabe de tonka, ce au ca rezultat un parfum electric si seducator. La Petite Robe Noire nu a fost niciodată atat de rock'n'roll.

La Petite Robe Noire Black Perfecto, incurajata de creatorii sai, are o noua dorinta -  sa isi ia motocicleta, sa urce pe scena cu chitara electrica si sa capteze atentia tuturor.
Noul La Petite Robe Noire Black Perfecto, va fi disponibil in magazine incepand cu luna septembrie. Pret aproximativ (100 ml) - 630 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod